belépés / regisztráció
2022. május 17. kedd
Aktuális lapszám

 

Gábor Dénes-díj pályázati felhívás - 2016
2016-09-09

A korábbi évekhez hasonlóan, ez évben is meghirdetik a Gábor Dénes-díjat, amely a civil szféra egyik legnevesebb műszaki alkotói elismerése ma Magyarországon.

A díjjal nem csak a hazai műszaki és természettudományi felsőoktatás képviselőit, a jelentősebb ágazatok, illetve iparágak (távközlés/információs technológiák, gépipar/járműipar, számítástechnika, biotechnológia/gyógyszeripar, mezőgazdaság/környezetvédelem stb.) kutató-fejlesztő szakembereit ismerik el és ösztönzik további alkotó munkára, hanem a határainkon túl élő magyar nemzetiségű, magyarul tudó szakembereket is.

Olyan, jelenleg is tevékeny, az innovációt aktívan művelő (kutató, fejlesztő, feltaláló, műszaki-gazdasági vezető) jelöltek jelentkezését várják, akik a műszaki szakterületen jelentős, a gyakorlatban az elmúlt 5 évben bevezetett, konkrét tudományos és/vagy műszaki-szellemi alkotást hoztak létre. Kiemelkedő tudományos, kutatás-fejlesztési tevékenységet folytatnak, megvalósult tudományos, kutatás-fejlesztési, innovatív tevékenységükkel hozzájárultak a környezeti értékek megőrzéséhez, a fenntartható fejlődéshez, illetve személyes közreműködésükkel megalapozták és fenntartották intézményük innovációs készségét és képességét.

Ennek értelmében 2016 decemberében ismét ünnepélyes keretek között több kategóriában adják át a Gábor Dénes-díjat. A kritériumokat tartalmazó részletes pályázati felhívás, valamint háttéranyagok itt érhetőek el.

A pályázatok leadási határideje: 2016. október 10.


 
Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam