belépés / regisztráció
2022. január 20. csütörtök
Aktuális lapszám

XXIII. Debreceni Épületgépészeti Szakmai Nap

Nagyon kellemes időjárással, sok napsütéssel kedveskedtek az égiek a Debreceni Egyetem Műszaki Karának rendezvényére összegyűlt szép számú közönségnek 2017. május 11-én, az Ótemető u. 2-4. szám alatt.

 

A megjelenteket Dr. Kalmár Ferenc tanszékvezető kedves szavakkal üdvözölte:

„Engedjék meg, hogy elsőként mondjak köszönetet azoknak a cégeknek, amelyek részvételükkel lehetővé tették ennek a szakmai napnak a létrejöttét. Köszönjük a támogatást és a jelenlétüket! Napjainkban már nagyon sok épületgépészeti rendezvény van évente és hálásak vagyunk azért, hogy Önök mégis időt fordítanak ránk is, hiszen az idő az, amit ha odaadunk, vagy elvesznek tőlünk, nem kaphatjuk soha vissza. Tehát gyakorlatilag a legdrágább értékkel ajándékoznak meg minket a születésnapunkon, hiszen ez az évente megrendezendő kiállítás és konferencia olyan a mi tanszékünk életében, mint egy születésnap.” – mondta, majd a múltra visszatekintve így folytatta:

„Köszönet illeti azokat a kollégákat, akik 1987-ben elszánták magukat arra, hogy itt, Debrecenben létrehozzanak egy épületgépészeti tanszéket, és évtizedeken keresztül dolgoztak is érte. Köszönet jár azoknak is, akik ezelőtt 23 évvel először szervezték meg Debrecenben a szakmai napokat és azóta éveken keresztül hittek abban, hogy ennek a rendezvénynek helye van itt a Műszaki Karon. De a rendezvény legnagyobb nyertesei mégis a hallgatók, hiszen ők itt találkoznak először az ipar képviselőivel és talán ismeretségek és jó munkakapcsolatok alakulhatnak ki, amelyek rendkívül fontosak egy mérnök számára. Szeretnék köszönet mondani Dr. Csáky Imre tanár úrnak és Csibi Lola kolléganőnek a szervező munkáért, valamint Dr. Szűcs Edit dékán asszonynak és Szakály Tamásné kolléganőnek, akik lehetővé tették, hogy itt a Műszaki Karon, méltó körülmények között tarthassuk meg a rendezvényt.”

Dr. Kalmár Ferenc a tudományos és a műszaki élet jelenlévő előkelőségeinek üdvözlését követően a rendezvény programjáról tartott rövid ismertetést, majd mindenkinek kellemes és hasznos szakmai napot kívánt, és hivatalosan is megnyitotta a kiállítást.

Szerkesztőségünk nevében köszönjük a kedves meghívást, mi valóban jól éreztük magunkat, hasznos és érdekes előadásokat hallgathattunk meg, találkozhattunk, beszélgethettünk a kiállító cégek képviselőivel is. Találkozunk 2018-ban!

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam