belépés / regisztráció
2021. április 19. hétfő
Aktuális lapszám

Wohndesign 2012

A bécsi császári palota, a Hofburg termeiben rendezték meg 2012. október 11-14. között a prémium és luxus lakberendezési termékeket felsorakoztató Wohndesign kiállítást. Az európai lakberendezési termékek legjavát mutatták itt be, de azokból is csak egy válogatás fért el a történelmi helyszínen.

 

Már maga a helyszín is igéző, és itt kell elképzelni a mai kor design termékeinek remekműveit. Azért is fontos ez a helyszín, mert Budapesthez ez a legközelebb megrendezett olyan bemutató, amely a gyártók és márkák legjavát vonultatja fel. Kellemes meglepetés volt, hogy az elmúlt évek tapasztalatára rácáfolva egyre több magyar érdeklődő kereste fel a kiállítást, és mutatott érdeklődést a bemutatott tárgyak iránt.

A Dornbracht és az Alape cégek évek óta az egyik legjelentősebb résztvevői a kiállításnak, mindig újdonsággal, valamilyen különleges elképzeléssel jelennek meg. Most az Alape cég egy teljesen új acél mosdó és bútor együttest állított ki, mely termékcsalád neve „addits”. A Dornbracht cég ismét egy újdonságot és egy különlegességet mutatott be működés közben.

A Horizontal Shower, ún. fekvő zuhany, egyedi koncepció eredménye. A test felfrissítését, revitalizálást nyújtja, de úgy, hogy közben a használója kényelmes, fekvő pozícióban lehet. A felüdülést a víz játékával, a hőmérséklet változtatásával lehet elérni. A Horizontal Shower elsősorban szállodák, panziók és fitness-centrumok ajánlott terméke, szolgáltatása lehet.

A bemutatott terméket érdemes néhány hét múlva a budapesti bemutatótermekben is keresni. 


A szerzõ egyéb cikkei:

  Tavasz a fürdőszobában

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam