belépés / regisztráció
2021. április 23. péntek
Aktuális lapszám

wire és Tube szakvásár 2014-ben is

2014. április 7-11. között a Düsseldorfi Vásárváros lesz a huzal- és csőipar központja, miután ismét itt rendezik meg a wire Nemzetközi Huzal- és Kábelipari, valamint a Tube Nemzetközi Csőipari Szakvásárt.

 

Friedrich-Georg Kehrer projektigazgató a wire 2014 és Tube 2014 vezető globális szakvásárokat beharangozó európai sajtótájékoztatóján, Bécsben, elmondta, hogy a huzal- és kábelipar világában a wire 2014 vitathatatlanul az ágazat csúcstalálkozója. Itt mutatják be a huzalgyártó és - feldolgozó gépek újdonságainak sokaságát. A kiállítók felvonultatják az eljárástechnikai szerszámokat és segédanyagokat, a rugó és kötőelemeket gyártó gépeket, valamint különleges huzalokat és kábeleket. Megismerkedhetünk a mérés-, vezérlés-, szabályozástechnikai és vizsgálati eljárásokkal, valamint különleges, egyéb szakterületekkel is.

A Tube 2014 mindenekelőtt a csőanyagokkal, a csövekkel és a kapcsolódó termékekkel, valamint a csőgyártó gépekkel foglalkozik. A szakvásárt a vas- és acélcsövek, a színesfém-, műanyag-, üvegszálas, üveg-, kerámia-, betonés szálerősítésű cementcsövek kereskedelmének szentelik. A Tube kiállításon komoly szerepet kapnak az eljárástechnikai szerszámok és segédeszközök, valamint az új PTF, a Műanyagcsövek Fórum is, amely ezen az eseményen mutatkozik be.

A kétévente rendezett wire és Tube szakvásárok öt vásárnapon át kínálnak lehetőséget a látogatóknak az átfogó tájékozódásra. A kiállítók 2014. április 7-10. között, naponta 9.00 és 18.00 óra között mutatják be termékeiket és szolgáltatásaikat. Az utolsó vásárnapon, április 11-én mindkét szakvásár 9.00 és 17.00 óra között tart nyitva.

A pénztárban váltott, egy napra szóló belépő ára 52, az összes vásárnapra érvényes bérlet ára 92 euró, a diákok mindössze 15 euróért léphetnek be. Kényelmesebb és olcsóbb lehetőség az online elővétel, otthoni jegynyomtatással: az egynapos belépő így csupán 36, a bérlet 74 euróba kerül.

A két honlap: www.wire.de és a www.tube.de minden felmerülő kérdésre válaszol, és további információt nyújt a szakvásárral kapcsolatosan.


A szerzõ egyéb cikkei:

  „Made in Holland” – A jövőre készen
  Termosztáttal a hatékonyabb fűtésért
  Levegőminőség javítása cserépkályhákkal és kandallókkal
  Még lehet jelentkezni a brnói MSV vásárra
  Újra BAU Münchenben: 2017. január 16-21.
  Új márka a légkondicionáló piacon

A szerzõ összes korábbi cikke >>

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam