belépés / regisztráció
2021. május 11. kedd
Aktuális lapszám

Wilo Gulyásparti 2015

Ismét eltelt egy év, és szeptember 7-én újra Törökbálintot, a Wilo cég székhelyét választottuk úti célnak, hogy sok kedves régi ismerőssel találkozva, részesei lehessünk egy nagyszabású, már jelentős múlttal rendelkező rendezvénynek, a Wilo Gulyáspartinak.

 

Nos, nem csalódtunk, most is rengetegen voltak, kicsit túlozva talán fogalmazhatnék úgy is, hogy „aki élt és mozgott”, az jelen volt. Ezen a napon a kulináris élvezeteken, a baráti beszélgetéseken volt a hangsúly. A finom ételek fogyasztása közben gyakran akadt meg a szemünk azokon a fiatal, csinos – „wilós” trikóba öltözött – felszolgáló lányokon, akik valóban serényen tevékenykedtek, hordták a megrendelt ökörszeleteket, kolbászokat és természetesen a finom, habzó sört. Meg is volt a hatása, mert hamarosan a kellemes muzsikára perdültek táncra a vendégek.

A törökbálinti cég teljes személyzete is folyamatosan jelen volt, üdvözölte megjelent partnereit, próbáltak mindenkivel egy-egy kedves szót váltani.

Az esemény kiválóan sikerült, maradandó élményt jelentett mindazoknak, akik el tudtak jönni. Szerencsére sokan voltak, akik vitték a Wilo cég jó hírét!

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam