belépés / regisztráció
2021. április 23. péntek
Aktuális lapszám

Viszonteladói szimpózium 2014

Kellemes tavaszi, napfényes időjárás mellett szervezte meg viszonteladói szimpóziumát március 7-én a zsámbéki Szépia Bio & Art Hotelben a hazai piac egyik legismertebb légtechnikai cége, a CLH Kft.

 

A rendezvényre a CLH Kft. viszonteladó partnerei voltak hivatalosak. A jelenlévőket Szendrei Zsolt üzletfejlesztési igazgató üdvözölte és megnyitó beszédében beszámolót tartott az elmúlt két évben történt változásokról, valamint a cég 25 éves születésnapja alkalmából rövid öszszefoglalást adott a CLH történelméről, illetve a CLH elért eredményeiről. A siker egy részét a meghívottaknak köszönhetik, emelte ki, és megköszönte minden jelenlévő támogatását. A 2014-es évben szeretnék ezt a forgalmat megismételni, sőt reményeik szerint, túlszárnyalni.

A cégnél dolgozó csapat változott az elmúlt évekhez képest. Boros Tünde, a cég korábbi Hygromatik termékfelelőse egy éve értékesítési menedzserként dolgozik a kereskedelmi részlegen, feladata pedig a viszonteladói hálózat bővítése, illetve üzletkötőként a kereskedelmi részleg forgalmának növelése. Új termékfelelőssel bővült a csapat, méghozzá Ramocsai Péter Zoltánnal, aki a partnereknek segít a termékek kiválasztásában és ajánlatokat készít. Erdélyi József, mint Haier termékfelelős és szakmérnök immáron két éve nyújt biztos szakmai hátteret az irodának.

Az első előadást Erdélyi József tartotta a Haier MRV-III S rendszeréről, a Haier cég új fejlesztéséről.

Ramocsai Péter az Airwell termékbemutatójában az Airwell termékek teljes palettájáról beszélt, valamint az Ecodesign rendeletet mutatta be, amely a klímás cégek által forgalmazott termékek minőségét hivatott szabályozni.

Egy rövid szünetet követően további, aktuális témákat feszegető előadások hangzottak el, így Cseh Imre, a CLH Kft. ajánlati iroda vezetőjétől, aki a már jól ismert Airwell folyadékhűtőt, illetve hőszivattyúit mutatta be. Ezt követően a CLH Klímaszervíz mérnöke, Szabó Attila tartott hasznos előadást a DCI klímaberendezések hiba-diagnosztikájáról, amellyel nem csak elméleti, de gyakorlati hasznos tanácsokkal is ellátta partnereiket. A legutolsó előadást Boros Tünde tartotta a CLH Kft.-nél 2014-ben elérhető Haier split berendezésekről, új termékeikről, illetve a CLH Kft. újdonságáról, a webáruházról, amely a tervek szerint áprilistól fog működni. Boros Tünde előadásában felhívta a figyelmet arra, hogy a CLH Kft. Haier Szakszerviz hálózatot szervez, amelyre szívesen fogadják a partnerek jelentkezését.

Ez a szimpózium a CLH Kft. hosszú időre visszatekintő, kapcsolattartó, hagyományos rendezvénye. „Próbálunk újdonságokat bemutatni, olyan megoldási javaslatokat tárunk a partnereink elé, amelyek a tapasztalatainkon alapulnak, és amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosak lehetnek viszonteladóink számára is”, mondta Szendrei Zsolt az előadásokat követően.

Délelőtt tehát szakmai előadásokat hallgathattak meg az eseményen résztvevők, ezt egy kellemes ebéd követte a hotel éttermében, délután pedig szórakoztató programokon vehettek részt a CLH Kft. parnerei: pl.: idegenvezetéses látogatás a Korda Filmparkban, illetve a kedves vendégek a hotel wellness részlegében pihenhették ki a hét fáradalmait.


Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam