belépés / regisztráció
2021. május 8. szombat
Aktuális lapszám

Vaillant Truck Roadshow – SOS Gyermekfalu támogatása

Az országos Vaillant Truck Roadshow keretében ismerhettük meg a Vaillant cég intelligens fűtéstechnikai megoldásait, és kaptunk tájékoztatást a cég legújabb támogatásáról az orosházi SOS Gyermekfalu épületeinek fűtéskorszerűsítéséről.

 

Seidl Gábor, a Vaillant Saunier Duval Kft. ügyvezető igazgatója bevezető beszédét azzal kezdte, miként sikerült az anyavállalat vezetését és a tulajdonosokat is meggyőzni arról, hogy egy ilyen küldetésnek értelme van.

„Találtunk egy olyan partnert, ahol a gyermek van a fókuszban, politikailag és vallásilag egy teljesen független társaság, ezért semmiképpen sem érhet minket az a vád, hogy bármerre is részrehajlók lennénk. Ez a támogatási kezdeményezés Battonyáról indult el és most már az SOS Gyermekfalunak globális együttműködése van a Vaillanttal Franciaországban, Németországban, Horvátországban és Ukrajnában is. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy cégünk munkatársai milyen elkötelezetten, egy emberként álltak a projekt mellé.” – mondta a jelenlévőknek. A folytatásban – a meghívottak nagy örömére – részletesen ismertette és véleményezte a 2016. július 1-jén bevezetésre kerülő 813/2013/EU és 814/2013/EU rendeletek hazai piacra vonatkozó előírásait.

Ezt követően Andri Diana, az SOS Gyermekfalu Adománygyűjtési és Kommunikációs igazgatója köszönte meg az együttműködést és a támogatást.

„Azért vagyunk különösen hálásak a Vaillantnak, mert ő az egyik olyan támogatónk, akinek a segítségével meg tudtuk valósítani azt a nagyon fontos szakmai lépést, hogy integrált falut alakítsunk ki a gyermekek részére. A Vaillant termékeivel, a kazánokkal, a fűtésrendszerekkel mi is meg tudjuk teremteni az otthon melegét és mivel nagyon korszerűek ezek a berendezések, sokkal költséghatékonyabban tudunk működni, ami számunkra nagyon fontos, hiszen nagyrészt adományokból és támogatásokból élünk. Ezúton is szeretnénk megköszönni a Vaillantnak, hogy a segítő felkérésünkre igent mondtak és már több éve támogatnak minket jelentősebb összeggel és a termékeikkel.”

Szerkesztőségünk nevében mi is köszönjük a Vaillant cég nagyvonalú támogatását.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam