belépés / regisztráció
2022. január 19. szerda
Aktuális lapszám

Vaillant Saunier Duval Kft. partnertalálkozó

A Vaillant Saunier Duval Kft. az idei évet egy szakmai partnertalálkozóval indította. A vendéglátók a már hagyományosnak mondható rendezvényre a céggel kapcsolatban álló vállalkozások tulajdonosait és vezetőit hívták meg, az eddigi partnertalálkozóktól kissé eltérő időpontban.

 

A partnertalálkozónak idén a Continental Hotel Budapest adott otthont, ahol egy szakmai konferencián belül került sor a Vaillant és a Saunier Duval márkák 2017-es stratégiájának és célkitűzéseinek bemutatására. Újdonság volt már maga a januári időpont is, a szervezők közelebb akarták hozni a találkozó időpontját a kiemelkedően fontos tavaszi szezon kezdetéhez. A rendezvény könnyed és őszinte hangvételű volt, az előadások, a cég tervének bemutatása és az új stratégiához kapcsolódó projektek felvázolása pedig egységes, pozitív, energiával teli képet mutatott a vállalatról.

A vendégeket dr. Paál Péter, a Vaillant Saunier Duval Kft. ügyvezető igazgatója köszöntötte, aki 2016 decembere óta vezeti a vállalatot. Dr. Paál Péter az üdvözlést követően kifejtette a cégben és a márkákban rejlő lehetőségeket, ismertette a márkák piaci helyzetét a nagyvilágban, Európában és persze Magyarországon is. Ezen túl a Vaillant Groupban megtalálható erőforrásokról, a cégcsoportban rejlő lehetőségekről tájékoztatta a vendégeket. Büszkén mesélt a magyarországi leányvállalat és cégcsoport eddig elért sikereiről. Örömmel mutatta be a Vaillant márka magyarországi leányvállalatának 25. éves születésnapi logóját, és örömmel számolt be arról, hogy dupla évfordulót ünnepel a Saunier Duval márka is, hiszen 110 éves nemzetközi, és 20 éves magyarországi jelenlétet tudhat maga mögött a „piros márka”. Ezt követően kifejtette, hogy az új korszakhoz, az új stratégiához és az új célok eléréséhez minden erőforrás adott. Egy igen erős, tapasztalt csapat és vonzó, versenyképes termékkínálat támogatja az üzleti célok elérését.

Az ügyvezető igazgató után Csókay György kereskedelmi és marketing igazgató vette át a szót, aki kiemelte a jól működő partneri kapcsolatok fontosságát, valamint megköszönte az eddigi partneri együttműködést a jelenlévőknek. Ezt követően röviden bemutatta a Vaillant márka és a Saunier Duval márka piaci pozícionálását és ismertette az új termékeket. Áttekintést adott a hamarosan induló Vaillant hűségprogramról, illetve a 2010 óta sikeresen működő kivitelezői partnerprogramról: az SD ÉlményVilág Akcióról. Hangsúlyozta a tervezőkkel való együttműködés fontosságát is, valamint kiemelte, hogy a jövőben kommunikációs és support oldalon még erősebben az online és digitális megoldásokra kerül a hangsúly.

A 2017-es stratégiát és az értékesítési munkát természetesen a szerviz is követi és támogatja — vette át a szót Mihály Gábor, a cég műszaki igazgatója, aki előadásában az eddig elért eredményekről és a jövőbeni tervekről is szólt. Mindezek mellett kiemelte a Magyarországon egyedülálló saját szervizhálózatot és betekintést nyújtott abba is, hogyan fog alakulni after sales vonalon mind a „zöld”, mind pedig a „piros” termékek támogatása. Szót ejtett az eredeti alkatrészek fontosságáról, és örömmel mutatta be a Vaillant és Saunier Duval termékek évről- évre javuló szerviz-mutatóit.

Az érdekes előadások után dr. Paál Péter megköszönte a jelenlévők részvételét és figyelmét, a program kötetlen beszélgetéssel kísért ízletes ebéddel ért véget a szálloda éttermében.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam