belépés / regisztráció
2022. január 19. szerda
Aktuális lapszám

Ünnepélyes nyereményátadás a Gebo-nál

Örömmel értesítjük az épületgépész szerelőket és kivitelezőket, hogy 20 éves évfordulónk alkalmából szervezett nyereményjátékunk nyerteseit 2016. január 15-én közjegyző jelenlétében kisorsoltuk. A fődíjat, egy Samsung Galaxy S6 Edge okostelefont, a Szilvás-Szálas házaspár nyerte Kecskemétről.

 

A férj egy kecskeméti épületgépészeti kivitelező cég munkatársa, a nyerő szelvényt pedig egy Gebo Platinum horganyzott menetes fittingben találta. A szakmai beszélgetéssel egybekötött ünnepélyes átadáson a nyertesek beszámoltak arról, hogy cégük nagy hangsúlyt fektet a minőségi termékek használatára, beépítésére, és megbízásaik növekvő számából jó ideje egyértelműen érezhető a fellendülés az épületgépészeti kivitelezési ágazatban.

Másik két fődíjunknak – két Samsung Galaxy S4 okostelefonnak – a szegvári Czibulya Ferenc és a kaposmérői Tibai Ádám örülhettek. Azonban a fődíjakról lemaradt helyes válaszadókról sem feledkeztünk meg: vigaszdíjként 30 db Gebo polár felsőt és 30 db jubileumi Gebo pólót sorsoltunk ki.

Reméljük, hogy élvezték ezt a kis Gebo-s megmérettetést, játékot. Köszönjük, hogy ilyen sokan részt vettek benne és gratulálunk a nyerteseknek!

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam