belépés / regisztráció
2022. január 19. szerda
Aktuális lapszám

Újra ipari vásár Hannoverben

A minden esztendőben tematikusan megrendezett nemzetközi kiállítás és vásár ez évben április 25-29. várja az érdeklődőket Hannoverben. A rangos esemény az ipari automatizálás, a robotika, a folyamatirányítás, a technológia, a kutatás, az ipari beszállítói tevékenység és elsősorban az energetika legújabb trendjeit készül bemutatni.

 

A hetven országból érkező mintegy ötezer kiállító várhatóan több mint kétszázezer látogatónak fogja bemutatni újdonságait, illetve szolgáltatását – száz országot képviselve. Az idei partnerország és díszvendég az Amerikai Egyesült Államok lesz. Valószínűleg nem csak technológiáikat és termékeiket vonultatják fel szinte minden területen, de az üzlet reményében számos delegáció is felkeresi a kiállítást.

Külön említést érdemel, hogy a nulladik nap esti fogadásán ünnepélyes keretek között Barack Obama és Angela Merkel fogják megnyitni a kiállítást. Az ünnepélyes pillanatok begyűrűznek a standok közé is, mert számtalan témában tartanak díjkiosztókat a kiválóságok számára, várhatóan a megfelelő fórumok zárásaként. Egyébiránt a fórumokon és a konferenciákon szó lesz a 4. ipari forradalomról, a gyártmánytervezésről, a gyártmánytulajdonságokat kedvezően befolyásoló adalékanyagokról, a megelőző karbantartásról, az okos gépekről, a gép-gép kapcsolatról, az okos hálózatokról, a jobb hatásfokú energiatermelésről (tüzelőanyag cellák) az energiatárolásról, és még számos hasznos témáról.

Ami dicséretes ötletként értékelhető még: a 11-es pavilon oldalszárnyában berendezett kiállításrész, a „Tech to You” hivatott arra, hogy az alkotás örömével a német fiatalokat műszaki pályára csábítsa. Sikerpéldákon keresztül mutatják be kétnapos konferencia keretében, hogy a nőknek is van nem is akármilyen helye, pozíciója az iparban. Megjegyezzük, hogy a főszervező Deutsche Messe AG az ötödik legnagyobb vásárközpont: legutóbb például 133 vásárt, illetve kongresszust szerveztek világszerte, bő negyvenezer kiállító és csaknem négymillió látogató kíséretében.

Sz.A.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam