belépés / regisztráció
2022. január 19. szerda
Aktuális lapszám

Új Uponor iroda és oktatóközpont megnyitása

Az Uponor a 2013. évet nagy tervekkel, új elképzelésekkel és egy gyönyörűen berendezett, modern irodával, oktatóközponttal kezdte. Az avatásra, január 30-ára szép számmal invitálta kereskedelmi partnereit, termékei továbbforgalmazóit, hogy tekintsék meg az új létesítményt, érezzék és erõsítsék azt a hitet, hogy az Uponor teljes személyzete mellettük áll és nap, mint nap azért dolgozik, hogy segítse és sikerre vigye munkájukat.

 

A rendezvényen a vendégeknek lehetőségük volt elsőként megtekinteni az élethűen kialakított bemutatótermet, ahol az Uponor korszerű fűtési, hűtési és vízellátási rendszerei bemutatófalakra szerelve demonstrálták a kialakítási, tervezési és szerelési lehetőségeket. Szükség is van az ilyen bemutatókra, mert manapság valahogy eltűnt a csővezetékek jelentősége, pedig a 90-es években az épületgépész piac egyik fő slágere a PEX, vagy a többrétegű csővezetékek voltak.

A bemutatóterem megtekintését követően az Uponor menedzsmentje, Heiko Folgmann (Executive Vice President Central&Eastern Europe), Seppo Huotari (Vice President Eastern Europe), Dirk Meyer-Venter (Area Manager South East Europe) és az Uponor Kft. ügyvezető igazgatója, Pölcz Csaba köszöntötte a vendégeket. A megjelentek előadásokat hallgathattak meg az Uponorról, a vállalat értékeiről, professzionális megoldásairól és a cég terveiről. Az Uponor egyik fontos célja, hogy partnerei és ügyfelei igényeit mindig szem előtt tartva támogassa és segítse őket a minél gyümölcsözőbb és sikeresebb üzleti kapcsolatok kiépítésében.

Az előadásokat követően ünnepélyesen, szalagvágással is felavatták az új irodát, majd partnereik részére állófogadást volt az új bemutatófalak között. A finom falatok mellett lehetőség nyílt arra is, hogy a vendégek első ízben találkozhassanak és beszélgethessenek az Uponor menedzsmentjével.

„Hisszük, hogy az új oktatóközponttal és bemutatóteremmel segíteni tudjuk az épületgépész tervezők, kivitelezők, valamint az építészek szakmai fejlődését, hiszen a világ egyik legkorszerűbb, energiahatékony fűtési, hűtési, vízellátási épületgépészeti megoldásait ismerhetik itt meg.”– mondta búcsúzóul Pölcz Csaba. Talán ennél fontosabb és lényegesebb gondolattal nem is zárulhatott volna az ünnepség!

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam