belépés / regisztráció
2022. január 20. csütörtök
Aktuális lapszám

Új termékek a Dornbrachtól

Az új, egykaros mosdócsap bemutatásával a Dornbracht cég kiegészíti és továbbfejleszti a sikeres Supernova termékcsaládot. A megújított formavilág és az oldalt elhelyezett díszítő kezelőkar kihangsúlyozza a szerelvény eleganciáját.

 

A Supernova termékcsaládot 2009-ben mutatták be, és magas minőségű, igényes formai kialakítással bíró termékként határoztak meg. Számtalan szerelvény változata, sokszögben tört felületei a precízen megmunkált kristály formáját idézik, amely újszerű módon tükrözi vissza a környezete fényeit és az abban elhelyezett tárgyak képét.

Az új egykaros mosdócsap kiemeli a termékcsalád eleganciáját és meglepő formáját. A finomított forma és a kezelőkar új, oldalsó pozíciója még hangsúlyosabban kiemeli a termék szépségét, egyben megkönnyíti annak használatát. Az új egykaros csap lefolyó garnitúrával és anélkül rendelhető.

Több mint 60 különböző termék alkotja a Supernova termékcsaládot. Vannak egykaros és 3 pontos szerelvények, kaszkád befolyók álló és fali rögzítéssel. A kiegészítők széles választéka egészíti ki a termékcsaládot. A választási lehetőséget növeli, hogy valamennyi Supernova termék króm és champagne (pezsgő) felülettel is rendlehető.

A Sieger Design cég alkotta Supernova a „Good Design Award” díjat (2009), és az „iF” design termékdíjat (2010) nyerte el. Fantasztikus és extravagáns megjelenésével egyedi hangulatot teremt akár az igényes magán fürdőszobák, akár a szállodai fürdők világában.


A Dornbracht új Lissé prémium szerelvény családja a minőségtudatos és egyben árérzékeny vevőket célozza meg. A Lissé esztétikus, meghatározza a fürdőszoba hangulatát. A termék lehetővé teszi a belső tér egyszerűsítését, a könnyedség növelését és azt, hogy valami egyedit hozzunk létre.

A Lissét a tiszta vonalak jellemzik, geometrikus formák találkoznak finom lekerekítésekkel, tágas felületek végződnek vékony élekben. A szerelvény döntött és elvékonyodó kezelője éles ellentéte a tömör, szögletes testnek és a lapos kifolyónak. A kezelő alatti fekete betét króm felülettel kombinálva az eltérést hangsúlyozza.

Az egyedi működtető szerkezet használata különösen egyszerű és finom, a döntött kezelőkar mozgása kiemeli a termékcsaládot díszítő formai nyelvet

A Lissé név – franciául simát jelent – elsősorban a kezelőkar mozgására utal, de a mosdó csap „L” formáját is jelenti.

A termékcsalád szerelvényei króm és matt platina felülettel rendelhetők, és több mint 25 mosdó-, bidé-, zuhany- és kádcsapot tartalmaznak. Az egykaros mosdócsap egy különleges, egyben jellegzetes tulajdonsággal is rendelkezik – egyedi, víztakarékos változatban is rendelhető. A 21 finom vízsugár a standard 5,3 l/perc vízfogyasztást 3,8 l/perc mennyiségre csökkenti.

Valamennyi Dornbracht prémium szerelvényhez hasonlóan a Lissé mind minőségben, mind kivitelében „made in Germany”. Formanyelve az öt formai elvre épül, mely a teljes Dornbracht kínálatot jellemzi: arányosság, precizitás, progresszivitás, egyéniség és teljesítmény.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam