belépés / regisztráció
2021. május 11. kedd
Aktuális lapszám

Új légtechnika szaküzlet nyílt Biatorbágyon

A Lindab Kft. Szakmai Nyílt Napja keretében új légtechnika szaküzlet megnyitásával egybekötött gyárlátogatásra is sor került. A biatorbágyi telephelyen, ahol eddig a légtechnikai termékek gyártása, a raktár, a logisztika és az iroda kapott helyet, a cég, piaci terjeszkedési törekvéseit támogatva megnyitotta légtechnika szaküzletét, amely várhatóan merőben új ügyfélkör igényeire is fókuszál kínálatával.

 

Rickard Lindqvist, az orosz, a kelet- európai és a török régióért felelős Lindab AB Regionális igazgatója köszöntötte a résztvevőket, és az új beruházás kapcsán kiemelte, hogy a cég magyarországi ventiláció üzletága a régió egyik legsikeresebb területe, amelynek szakembereire nem csak országos, de regionális szinten is fokozottan számítanak.

A jövő leggyorsabban fejlődő piacát megcélozva a közel 10 millió forintos beruházással a Lindab Kft. október 1-jével megnyitotta légtechnika szaküzletét. „A kisebb épületek szellőzőrendszereire több figyelmet kívánunk fordítani a jövőben. A kétlépcsős stratégiaváltás eredményeként, az új légtechnika szaküzlet létesítése a cég részéről egy új vevőkör felé történő nyitás első lépése is, akiket eddig méretüknél és hitelképességüknél fogva nem szolgáltunk ki. Ezen új partnerek közé tartozhatnak középületek, iskolák, tornatermek, üzlet- és vendéglátó-helyiségek kivitelezésével foglalkozó kisebb cégek, de akár magánszemélyek is, családi házak esetén” – mondta Mikó András, a Lindab Kft. üzletágvezetője.

Az európai országok tapasztalatai szerint a kiskereskedelmi szaküzlet egy megfelelő csatorna a kisebb vevők, illetve a lakosság elérésére, ahol a rendszer megépítéséhez szükséges minden alkotóelem egyszerre beszerezhető. „Szaküzletünkben elsősorban kisebb épületek-, üzlethelyiségek-, lakások- és családi házak szellőztetésével kapcsolatos megoldásaink és termékeink vásárolhatók meg, továbbá a légtechnikai szereléshez szükséges kiegészítők, eszközök, szerszámok, védőfelszerelések is elérhetők. A nyitvatartási idő alatt mérnök kollégáink tervezési és kivitelezési szaktanácsadással állnak minden érdeklődő szakember, építkező rendelkezésére” – tette hozzá az üzletágvezető.

A jelenlegi szaküzlet megnyitása egy „pilot project”, melynek sikere esetén az elkövetkezendő 3-5 évben, országos szinten további négy hasonló bolt megnyitását is tervezi a cég. Ez egyben 12-15 új munkahelyet is eredményez.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam