belépés / regisztráció
2021. október 15. péntek
Aktuális lapszám

Új év – új rovat

Hátunk mögött az elmúlt évvel, az újonnan szerzett tapasztalatokkal és természetesen lelkünkben a friss újévi fogadalmakkal már teljes energiával dolgozunk a jobb, vagy a még jobb újesztendőn. Lassan már újra az üzlet, annak minden öröme, gondja bánata tölti ki napjainkat. Mielőtt azonban teljesen elmerülnénk a gondokban, szeretném megköszönni mindenkinek, aki az ünnepek alatt ránk is gondolt, üdvözlőlapot, e-mail üzenetet küldött számunkra, vagy esetleg egyszerűen felhívott bennünket és jókívánságait fejezte ki. A köszöntők számából kiindulva talán nem tűnik dicsekvésnek az a feltételezés, hogy sokan tartanak bennünket szakmai közösségünk kedvelt közszereplőjének. Szerkesztőségünk nevében ezt külön is köszönjük, nagyon jólesik!

Azonban szeretnénk mi is egy kicsi újévi meglepetést átnyújtani a velünk szimpatizáló, a szaklapunkat kedvelő olvasóinknak egy új rovat indításával. Témája is érdekes, mert azzal szeretnénk benne foglalkozni, amit bármelyikünk szívesen és örömmel tesz, vagyis, hogy kikapcsolódunk, szabadságra megyünk, elutazunk évente egyszer, vagy akár többször is, mindenki a pénztárcájától függően. Ehhez kívánunk ötletadó kollégánk, Dr. Szalay Attila segítségével hozzájárulni, kellemes, szép helyeket bemutatni, minden kedves olvasónknak ajánlani. Ígérjük, hogy csak az ő általa meglátogatott, megtapasztalt, sokunk számára elérhető költségű helyekről tudósítunk. A távolabbi vágyaink között szerepel az is, hogy aki az itt közölt utazást a szaklapunkban megjelentek alapján köti le, kapjon valamely „épületgépész szakember” kedvezményt, például olcsóbb repülőjegyet, vagy elszállásolást. Kérjük ezért az olvasóinkat, hogy őrizzék meg a szaklapunkat, forgassák gyakran a korábbi számainkat is, hátha egy későbbi döntés esetén kedvezményekben részesülhetnek. Tehát fogadják szeretettel az új rovatunkat, melynek a „Kitekintő” címet álmodta meg a kollégánk. Mi kitaláltuk, elneveztük, megterveztük és igyekszünk kedvcsináló módon megírni. Önöktől pedig azt kérem, hogy olvassák, mondjanak véleményt róla!

Meggyőződésem, ha közösnek tekintjük az új rovatunkat, akkor további olyan résszel bővíthetjük kedvenc szakújságunkat, amiért még érdemesebb lesz azt olvasgatni, lapozgatni és megőrizni.

A szerzõ egyéb cikkei:

  Lezártunk egy esztendőt, elkezdtünk egy újat
  Magyarország földrajzilag jó helyen van, az itt dolgozó munkaerő jól képzett, megállja a helyét
  Munka és sport nélkül nem lehet élni
  Figyelmeztető karácsonyi gondolatok
  Sohasem másolunk, csak újat alkotunk
  Számomra a Mart az élet

A szerzõ összes korábbi cikke >>

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam