belépés / regisztráció
2022. január 20. csütörtök
Aktuális lapszám

Új akkumulátoros-radiális présgép a REMS-től

A REMS vállalat, amely a világ vezető gyártója a csőmegmunkáló gépek és szerszámok területén, a legnagyobb európai szakvásáron, a frankfurti ISH-n bemutatta a gáz- és fűtésszerelők részére az új akkumulátoros-radiális présgépét, kényszervezérléssel, Ø 10–40 mm-es csövek megmunkálására, Ø 3/8–1 1/4” préskötések létrehozásához.

 

REMS Mini-Press S 22 V ACC

A REMS termékek nagyon jól ismertek a magyar szerelők körében. A most piacra dobott készülék még kisebb, gyorsabb, nagyobb teljesítményű, mint az előző típusok.

A REMS Mini présgép használható valamenynyi járatos présfitting rendszerhez. A nagy teherbírású szerszámok rendkívül erősek, különlegesen edzett speciális acélból készülnek. A REMS présgépek működése rendszerspecifikus, megfelelnek a présfitting rendszerek préselési technológiájának. Ezáltal a préselés kifogástalanul és biztonsággal elvégezhető.

A meghajtógép valóban nagyon könnyű, nagyon kicsi és nagyon kézreálló. A súlya az akkumulátorral csupán 2,6 kg. Ennek köszönhetően bárhol használható, szabad kézzel, fej felett, különösen a szűk helyeken is. A REMS vállalat fejlesztése lehetővé teszi az optimális súlyelosztással az egykezes kezelést is. A meghajtógép a felszerelt préspofával, amely készen áll a felhasználásra, ráhelyezhető az akkumulátort töltő berendezésre. Az ergonomikusan létrehozott géptest szintén rendelkezik finom fogantyúval és beépített LED munkahelyi lámpával a munkaterület megvilágítására. A présfogófej elforgatható akár > 360°-os szögben is. Az automatikus reteszelés biztosítja a présfej biztos felfekvését. Akkumulátoros és hálózati üzemeltetés is lehetséges. Elektronikus töltési szint kontroll, teljes lemerülés elleni védelem és töltöttségi szint mutató kétszínű LED-del lehetővé teszi a felhasználó számára a töltöttségi szint folyamatos ellenőrzését.

Szupergyors. A préselés 4 mp alatt történik! A REMS Mini-Press S 22 V ACC kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik a 22 V-os technológia felhasználásával, a nagy terhelést bíró akkumulátorával, a Li-Ion 21,6 V kapacitásával (1,5 vagy 2,5 Ah), a hosszabb felhasználás érdekében. A nagy teljesítményű és könnyű, Li-Ion 21,6 V akkumulátor 50 %-kal több préselést tesz lehetővé, mint a 14,4 V akkumulátor.

A terméket lehet acéllemez dobozban vagy L-Boxx kofferban is választani.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam