belépés / regisztráció
2021. augusztus 3. kedd
Aktuális lapszám

Továbbra is az épületgépész szakma szolgálatában

Szaklapunk megjelenésekor Olvasóink talán már nem is érzik olyan frissnek az Új esztendőt, de idei első lapszámunkon keresztül mi csak most találkozunk először, ezért engedjék meg, hogy mindnyájuknak sok sikert, szerencsét és jó egészséget kívánjak az előttünk álló évben.

Teszem ezt azért is, mert a jelek ismét arra mutatnak, hogy elkél a jókívánság, hiszen „robbanásszerű” nagy változásokra a szakmánk továbbra sem számíthat.

Már hagyomány a Magyar Installateur szaklapnál, hogy év elején a szövetségek, egyesületek vezető képviselői lehetőséget kapnak, hogy röviden tájékoztassák Önöket az elmúlt év és az új évben tervezett eseményeiről. Ezt mi (és remélem, az Olvasóink is) örömmel vesszük, mert a beszámolókban sok olyan tervet, elgondolást, vágyat ismerhetünk meg, amely érdekes és fontos lehet számunkra.

Az elmúlt évre való visszatekintés, annak értékelése mindenkinek fontos, hiszen így, immár kicsit távolabbról jobban megítélhetjük meghozott döntéseink eredményét. Így történt ez a szaklapunk életében is, mivel nálunk is van bőven mire visszagondolni, a sok változás hatását, súlyát értékelni.

Hát igen! Korábbi szakkiadónk váratlan kiválásával egy új, SOS megoldandó helyzet állt elénk, „megfűszerezve” azzal, hogy a MÉGSZ is – élve a kínálkozó lehetőséggel – úgy döntött, hogy 21 év után nélkülünk folytatja szakmapolitikai tevékenységét. Nos, nem részletezve az eseményeket, ezt az időszakot szerencsésen túléltük, sőt – ha szabad így fogalmazni és kérem, ne értsenek félre – kihasználva az összes adódó lehetőséget, sikerrel is vettük az akadályokat. Ma lényegesen tisztább, egyszerűbb háttérrel, már nem egy szövetségi elkötelezettséggel, büszkén hirdethetjük szakmai semlegességünket, ami ma nem sok szaklapnak adatik meg! Sikernek könyveljük el az elmúlt évi eseményeket, de nagyon sokat is tettünk ezért, néha összeszorított fogakkal haladtunk előre, készítettük azokat a szaklapokat, amelyekről később elismerő, dicsérő véleményeket is kaptunk. Ezek igazolták, és igazolják ma is, hogy jó utat választottunk! Köszönet érte mindenkinek, aki véleményt formált rólunk és ezzel segítette a munkánkat, aki hirdetések, szakmai anyagok közlésével bízott meg bennünket, és aki készítette, olvasta oldalainkat! Ígérem, ez évben is folytatjuk a megkezdett utunkat! 


A szerzõ egyéb cikkei:

  Lezártunk egy esztendőt, elkezdtünk egy újat
  Magyarország földrajzilag jó helyen van, az itt dolgozó munkaerő jól képzett, megállja a helyét
  Munka és sport nélkül nem lehet élni
  Figyelmeztető karácsonyi gondolatok
  Sohasem másolunk, csak újat alkotunk
  Számomra a Mart az élet

A szerzõ összes korábbi cikke >>

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam