belépés / regisztráció
2022. január 25. kedd
Aktuális lapszám

Szikra karácsony

Mint ahogy az elmúlt 23 évben, 2013 decemberében is sor került a hagyományos évzáró vacsorára a Szikra Épületgépészeti Kft.-nél. Ezzel az eseménnyel szoktuk lezárni az előző év minden fáradtságát, kiengedjük a gőzt, és a vezetőség megjutalmazza dolgozóit egy pompás vacsorával, színvonalas előadóművészekkel, majd a búcsú pillanatában egy ajándékcsomaggal.

 

Partnereink, barátaink már megszokták tőlünk, hogy a „Karácsonyi Szikrás Buli” után a cégünk szabadságon van, kipiheni az eltelt évet, hogy a következő év januárjában újult erővel vethesse bele magát a munkába. Azonban az idei évzárás rendhagyó volt, ugyanis nem mindenki számára fejeződött be a munka az ünneplés végével. Az egyik legnagyobb üzleti partnerünk különleges kérése miatt, az ügyeleten kívül rendkívüli munkanapokat is tartanunk kellett az év utolsó két hetében. De ez a tény nem befolyásolta a résztvevők jó hangulatát. Az estét Szigetvári Dénes ügyvezető igazgató beszéde nyitotta meg, majd következett a kellemes mexikói jellegű vacsora, amely alatt végig a Malko Sound System együttes szórakoztatta a jelenlévőket, illetve később a talpalávalót is ők biztosították. A vacsorát Ihos József előadóművész kabaréja követte, aki már sokak élvezetére visszatérő vendég a Szikra Kft. életében. A nevetgélés után elszabadultak a rongylábak, és a kemény, kitartó magnak hajnalig tartott a szórakozás.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden Kedves Partnerünknek a 2013. évi együttműködést, bízunk benne, hogy idén is eredményesen tudunk majd közösen dolgozni.


A szerzõ egyéb cikkei:

  WorldSkills 2017 Abu Dhabi
  A Worldskills nemzeti válogatója egy szakmai szakértő szemével
  Passzív/alternatív gépészeti megoldások
  Felületfűtés? Jaj, ne!
  Hagyatkozzunk bátran a szakember tanácsaira!
  Komfortos lakás (fűtési rendszer tekintetében)

A szerzõ összes korábbi cikke >>

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam