belépés / regisztráció
2021. április 23. péntek
Aktuális lapszám

Szakmai sikerek a Hansgrohe háza táján

A Hansgrohe a 2015-ös ISH-n eddigi történetében a legtöbb új termékét mutatta be egyszerre a szakkiállításon, összesen 465 új modellt, amelyekkel három díjat is besöpörtek a rendezvényen.

 

A 2014-es évben a céget a folyamatos fejlesztések és újdonságok jellemezték, például az üveg újszerű használata a Philippe Starck tervezte Axor Starck V csaptelep esetében, vagy a Select gomb alkalmazása konyhai csaptelepeken. A Talis Select- en is alkalmazott „okosgomb” lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomással indítsuk és zárjuk el a vízsugarat. Az újítás hatékonyabbá teszi a konyhai munkát, optimalizálja a víz- és energiafogyasztást. Az eladási listák tanulsága szerint ezek az innovatív termékek kiugróan magas értékesítési volument értek el.

A Hansgrohe három díjat is besöpört a 2015-ös ISH-n: a Design Plus Award elismerést a már emlegetett Axor Starck V és a Talis Select S vívták ki maguknak, míg utóbbi konyhai csaptelep a német Szaniter, Fűtés és Klíma Szövetség díját is kiérdemelte.

A vállalat azért dolgozik, hogy termékeik mindig megfeleljenek a márka hagyományainak: innováció, dizájn és minőség. Ezt támasztja alá az is, hogy az egyik legrangosabb dizájn megmérettetésen, az International Design Forum-on (iF) a német gyártó 19 különböző díjban részesült. 2000 résztvevő közül a szaniter termékeket gyártó vállalatok körében a legjobb pozíciót szerezte meg, összesítésben pedig az előkelő 11. helyezést érte el olyan világcégeket utasítva maga mögé, mint a Volkswagen, az Adidas vagy a HTC.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam