belépés / regisztráció
2021. május 11. kedd
Aktuális lapszám

Prémium kategóriás szerelvények és rendszerek

PINOX az exkluzív termosztát, amely biztosítja az eleganciát a fürdőszobában, elnyerte a Construma-díjat 2014-ben.

 

Az Oventrop GmbH & Co. KG által Németországban gyártott termék már többszörös design díjas exkluzív termék: Innovationspreis AIT 2013, Design Plus ISH, CONIC Award 2013, German Design Award 2014 Special Mention, iF Product Design 2014. A termék tervezője: Prof. Ulrich Hirsch D&I.

A „pinox” fűtőtestek szabályozására szolgáló, segédenergia nélkül működő termosztát, amely a jelenlegi formatervezési irányzatoknak minden tekintetben megfelel.

A gyártásnál felhasznált poliamid és ABS műanyagok biztosítják az újrahasznosíthatóságot.

A termék tervezése során a kiváló műszaki jellemzők mellett (folyadéktöltet, fagyvédelmi funkció) a megjelenés és a takarékos anyagfelhasználás jelentették a fő szempontokat. A funkcionalitásnak és a tökéletes formának köszönhetően a „pinox” jól mutat a fűtőtesten. A karos fogantyú ujjhegy-érintéssel teszi könnyűvé és precízzé a hőmérséklet beállítását. A termosztát kiválóan kezelhető és a beállított érték jól leolvasható.

A „pinox” termosztátot hosszú élettartam, egyszerű fel-, és leszerelhetőség, tisztíthatóság, könnyű kezelhetőség, valamint karbantartásmentesség jellemzi.

A termék az Oventrop exkluzív kivitelű termosztatikus radiátorszelepein kívül más gyártók hasonló termékeihez is alkalmazható, valamint az Oventrop „E” sorozatú fűtőtestszelepeivel vagy a „Multiblock T/TF” csatlakozószerelvényével együtt alkalmazva különösen jól illeszkedik a modern lakberendezéshez.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam