belépés / regisztráció
2022. január 24. hétfő
Aktuális lapszám

Pollack Expo

Ez évben hatodik alkalommal rendezték meg Pécsett, március 1-jén és 2-án, Baranya Megye legnagyobb építőipari, informatikai, gépész és villamos ipari cégeinek találkozóját, melyen 115 kiállító cég és a média szereplői vettek részt.

 

Minden évben az volt a kérdés, hogyan sikerül a környék épületgépészeit, villamos- és építőipari szakembereit, tervezőket, kivitelezőket a kiállításra elcsábítani, mert a diákokkal eddig sem volt baj, hiszen mint mindig, most is nagy létszámban látogatták a kiállítást és természetesen a megrendezett plenáris üléseket, konferenciákat. Ez utóbbiak közül volt is nagy választék, mindenki saját szakterületének kiemelkedő szereplőitől hallgathatott érdekes előadásokat, javaslatokat új megoldásokra.

Mi az épületgépészeket látogattuk meg, akik döntő többségben voltak más szakágakkal szemben. Szembetűnő érdekessége volt a kiállításnak, hogy az utóbbi évek bő termékválasztékából, talán most először hiányoztak a hőszivattyúk. Még azok a cégek is, akik ezen a területen jelentős termékkínálattal rendelkeztek, más területre alkalmas eszközöket, gyártmányokat ajánlgattak a látogatóknak. Még e sorból is „kilógtak" a kazánosok, akik majdnem kizárólag csak a cserepiac termékeit mutatták be.

Kellemes meglepetés volt a Grundfos cég játéka, aki versenyt hirdetett a fiatal szerelők számára. Jöttek is szép számmal, hogy kiérdemeljék a győztesnek járó értékes ajándékokat.

A Pollack Expo ez évben is teljesítette a vele szemben támasztott követelményeket, sokan voltak, a látogatók és a kiállítók színes forgataga egyben lehetőséget is biztosított mindenki számára, hogy beszélgethessen szakemberekkel, véleményt és tapasztalatot cserélhessen, esetleg könnyíthessen a lelkén, ha azon szomorú gondolatokkal érkezett, hogy az élet súlya csak az ő vállára nehezedik.

 

 

1999-től minden évben részt veszünk a Pollack Expo-n és mint minden évben, ebben az évben is nagyon sikeres volt számunkra a kiállítás. A standunknál mindig nagy az érdeklődés, találkozunk visszatérő és új szakemberekkel is. Igyekszünk az összes termékünket és újdonságainkat bemutatni, ez odavonzza az érdeklődőket. Fontosnak tartjuk élőben bemutatni az általunk képviselt gyárak termékeit, innovatív megoldásait, hogy a szakembereknek és a jövő épületgépészeinek, a diákoknak is alkalmuk legyen a kiállításon kipróbálni a legfrissebb fejlesztéseket. Nagyon örülünk, hogy minden évben felkeltjük a tervezők, kivitelező szakemberek és a diákok érdeklődését. Büszkék vagyunk arra, hogy egy „iskolai kiállítás" ilyen színvonalas szakmai rendezvény-nyé nőtte ki magát az évek során. Fontosnak tartjuk a jelenlétünket, várjuk a következő Pollack Expo-t.

Vanczer Zsuzsanna
Vivam Kft.


A szerzõ egyéb cikkei:

  Lezártunk egy esztendőt, elkezdtünk egy újat
  Magyarország földrajzilag jó helyen van, az itt dolgozó munkaerő jól képzett, megállja a helyét
  Munka és sport nélkül nem lehet élni
  Figyelmeztető karácsonyi gondolatok
  Sohasem másolunk, csak újat alkotunk
  Számomra a Mart az élet

A szerzõ összes korábbi cikke >>

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam