belépés / regisztráció
2022. január 19. szerda
Aktuális lapszám

Multical a Távhőkonferencián is

2016. október 21-én a XII. regionális Távhőkonferencián, Nyíregyházán, a Váci Mihály Művelődési Központban emlékezett meg a szakma az 50 éves Nyíregyházi távhőszolgáltatásról.

 

A résztvevőket Jászai Menyhért, Nyíregyháza alpolgármestere és Joó László, a Nyírtávhő Kft. ügyvezető igazgatója köszöntötte. A konferencia levezető elnöke Sigmond György főtanácsos volt, a MATÁSZSZ képviseletében. Az elhangzott előadásokban az előadók felidézték a múltat, a fordulópontokat, és rámutattak a jövő kihívásaira.

A Comptech cég fogyasztásmérő eszközei (hőfogyasztásmérők, vízmérők) számos prezentációban megjelentek. Továbbá több előadó is foglalkozott az okos mérés kérdéskörével. Abban egyetértés volt az előadók részéről, hogy a hidegvízmérők és a fogyasztás adatai az illetékes vízmű hatáskörébe tartoznak, de a melegvíz- fogyasztás mérésére szívesen alkalmaznának okos mérőeszközöket, illetve támogatnák a rádiós (vezeték nélküli, MBus) leolvasást.

Erre a célra talán a legmegfelelőbb a mozgó alkatrészt nem tartalmazó, ultrahangos MULTICAL 21 hideg/ melegvíz-mérő, beépített, vezeték nélküli, M-Bus kommunikációval és 16 éves elem élettartammal.

A Comptech Kft. innovatív megoldásokkal rendelkezik a fogyasztásmérők mérésadatainak távoli kiolvasására is. Részletekért látogasson el a www.multical.hu honlapra!

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam