belépés / regisztráció
2021. április 23. péntek
Aktuális lapszám

Mentori konzultáció

Az MMK Épületgépészeti Tagozata Elnöksége kiemelten fontosnak tartja a tagok szakmai továbbképzését, szakmai tevékenységük támogatását. A kötelező továbbképzési tananyag gondos meghatározása, a mindenkori aktuális témák megválasztása mellett a kamarai tagok munkáját segíti egy mentori konzultációs hálózat létrehozása.

 

A mentori tevékenység keretében a tagozat egyéni konzultációs lehetőséget biztosít. A mentorokhoz lehet fordulni egyéni szakmai kérdésekkel, a kamarai szakmagyakorlást érintő kérdésekkel.A konzultációt nagy szakmai gyakorlattal rendelkező kollegák tartják. Az ez évi utolsó konzultációs időpont december 8., 16:00, a témája: épületgépészeti tervezés, melyet Virág Zoltán tart a Duoplan Kft.-ben. Virág Zoltán konzultációra december 4-éig lehet jelentkezni a virag@duoplan.hu e-mail címen. A konzultáció maximális időtartama esetenként 2 óra és díjmentes.

A konzultáció során elsősorban tervezéssel, mérnöki szakértői munkával kapcsolatos kérdéseket lehet feltenni, de kivitelezéssel, gyártmányokkal kapcsolatos információk is kérhetők. A konzultációt tartó kollegákat titoktartási kötelezettség köti, így a szerzői jogi és gazdasági érdekek nem sérülhetnek.

Az elnökség szeretne az egész országot lefedő hálózatot kialakítani, annak érdekében, hogy a kollégák segítése helyi szinten elérhető legyen. A konzultációs lehetőséggel elsősorban az egyénileg tevékenykedőket, vagy kis létszámú mérnökirodákat kívánjuk támogatni. Fontos, hogy jelentkezzenek olyan kollégák, akik egyes szakterületeken nagy gyakorlatot szereztek, és vállalkoznának konzulensi tevékenységre.


A szerzõ egyéb cikkei:

  Épületgépész Tervezői Konferencia 2017
  Épületgépész Tervezői Konferencia 2016
  A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozatának elnökségi ülése Debrecenben

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam