belépés / regisztráció
2022. január 20. csütörtök
Aktuális lapszám

Megújult az iCON automatika rendszer

Az NGBS Hungary Kft. által fejlesztett, gyártott és forgalmazott iCON automatika rendszer már évek óta nagy sikerrel van jelen a hazai piacon. Az eddig beépített több ezer készülék sikerrel teljesít olyan épületekben is, mint például a Markusovszky Kórház 274 betegszobájában, az MTA új kutatóintézetének 430 irodájában, valamint közel 5000 lakóépület helységeiben.

 

Hazai termék révén fontosnak tartjuk a magyar tudás és termékfejlesztés minél szélesebb körben történő elterjesztését nem csak a magyar piacon. Folyamatos fejlesztéseink következő lépéseként mutatjuk be a nyáron piacra kerülő új iCON-200 termosztátunkat, és a kibővült funkciókkal frissített iCON-2 vezérlőt.

Az eddig jól ismert és megszokott funkciók mellett az új termosztát legfőképpen megjelenésében és minőségében változik. A készülék előlapja egy homogén edzett üveget kap, e mögött rejtettük el a teljes elektronikát. A hosszas tervezésnek köszönhetően sikerült megoldanunk, hogy a korábbi termosztát méretével szinte teljesen megegyező méret megtartása mellett már nem csak szerelődoboz segítségével, hanem akár falon kívül is szerelhetővé válik, kiemelő keret használata nélkül.

A teljes kijelző új elrendezést kapott, így már az aktuális külső hőmérsékleti értékek is minden termosztáton leolvashatók lesznek. Ez a funkció különösen jó lehetőség lesz a lakóparki kiépítések esetén, ahol az NGBS által telepített rendszerek központi adatkommunikációt és internetes elérést kapnak, így minden lakóparki lakásban megjelenítésre kerül a külső hőmérséklet is.

Sokan jelezték az évek során, hogy jó lenne, ha az iCON képes lenne egy egyszerű kapcsolt kimenetet is üzemeltetni. Ez a funkció is megjelenik már az új készülékben, amit a weboldalon keresztül lehet aktiválni és offline üzemmódban a termosztátról ki/be kapcsolhatóvá tettünk. Ez a funkció kiválóan alkalmas távolról történő vízfőcsap elzárására, redőnyök mozgatására, vagy bármilyen berendezés indítására, leállítására.

Az új design lehetőséget teremtett arra, hogy a már eddig is nagy érdeklődésre számot tartó egyedi termosztát gyártását még magasabb színvonalon tudjuk elkészíteni.

Továbbra is lehetőség lesz az interneten keresztül a saját egyedi termosztátok megtervezésére, de már az új készülék dizájnnak megfelelően.

A vezérlő készülék is számos újítást kapott. A 8 termosztát fogadása mellett 10 programozható relékimenettel rendelkezik, így esetenként csökkenthető a készülékek száma. Teljesen új szerviz szoftvert kap a készülék, így még több értéket lehet paraméterezni az eddig is jól megszokott HTML-es felületen. Természetesen az összes új funkció automatikusan frissítésre kerül a már korábban telepített készülékeken is.

A felhasználói felület is teljesen megújult. A mostani trendeknek megfelelően egy rendkívül felhasználóbarát, úgynevezett „flat design” elvet követően terveztük meg. Az új felület minden platformon és készüléken optimálisan kezelhető és olyan új funkciókkal is bővült, mint például a „házmester” funkció, amelynek segítségével a házkezelők számára tudunk hozzáférést biztosítani a lakóparki lakások eléréséhez.

Az évek során megtanultuk, hogy minden termékfejlesztés sikere nagymértékben függ a szakszerű beüzemeléstől és üzemeltetéstől. Ebben az irányban is komoly fejlesztésekkel állunk a megrendelőink szolgálatára. Jelenleg már négy főből álló, magasan felszerelt, hőkamerával és műszerekkel ellátott beüzemelő csapatunk végzi a rendszereink telepítését, beüzemelését és betanítását, így téve teljessé a szolgáltatási csomagunkat.

További információkkal kapcsolatban keressen minket az info@ngbsh.hu e-mail címen.


Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam