belépés / regisztráció
2021. április 23. péntek
Aktuális lapszám

Megújult az Aereco arculata

2014 tavaszán a francia Aereco S.A. és leányvállalatai, köztük a magyarországi képviselet, az Aereco Légtechnika Kft. új logóval és design elemekkel jelenik meg a légtechnikai termékek piacán.

 

Az új arculat tükrözi a vállalat fejlődését és nemzetközi bővülését, amelynek középpontjába előremutató értékeit, a folyamatos innovációt és a kiváló minőséget helyezi.

Ez a forradalmi változás ihlette a két, szalagokból álló nyíl szimbólumot, amely egységes és harmonikus négyzetet formál. A két szimmetrikus, ugyanakkor ellentétes irányba mutató nyíl a helyiségenként szabályozott légcsere két alappillérét: a légutánpótlást és a légelvezetést szimbolizálja, amelynek optimális működését az Aereco intelligens szellőzési megoldások lelke, a légbevezető és légelvezető elemek páraérzékeny pántkötege szabályozza.

A termékeken hamarosan megjelenő új, letisztult, könnyen megjegyezhető és beazonosítható grafikai elemek diszkréten elegáns, ugyanakkor egyértelmű és határozott megkülönböztetést tesznek lehetővé.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam