belépés / regisztráció
2021. május 11. kedd
Aktuális lapszám

Megoldások építőtelepek számára

Az SFA Csoport legutóbbi alkalmazásainak egyikével moduláris lakásokat lehet felállítani az építőtelepi munkások számára. Gazdaságos megoldásnak bizonyulhat ez akkor, amikor az építőtelepen dolgozó munkások utánfutókban, vagy konténerekben – bizonyos esetekben akár hosszabb ideig is –, a helyszínen felállított moduláris lakásokban laknak. A megfelelő kényelem biztosítása érdekében az utánfutók teljes értékű mosdókkal és konyhákkal vannak felszerelve.

 

Az igazi kihívást az utánfutók csatornarendszerhez, vagy emésztőgödörhöz való csatlakoztatása jelenti. A szivattyúkat valamint az otthoni és intenzív/publikus higéniai szivattyúkat gyártó SFA Csoport megbízható és anyagi szempontból hatékony megoldást kínál erre a problémára. A SANICUBIC örlővel ellátott szivattyútelepek ideálisak építőtelepek számára. Egy svédországi nukleáris központ építőtelepén, ahol 300 munkás dolgozott, 77 SANICUBIC 1 típusú egységet állítottak fel, mindegyiket egy-egy utánfutó-lakáshoz csatlakoztatva. A SANICUBIC gravitációt legyőző képessége lehetővé tette, hogy a terméket bárhová felszereljék. Megbízhatók és erős motorral rendelkeznek, íly módon tökéletes megoldást nyújtanak szennyvíz eltávolítására minden egyes mobil lakásból egészen az akár nagy távolságra elhelyezett emésztőgödörig.

A SANICUBIC 1 egységeket az utánfutókon kívül helyezték el, ugyanakkor biztosították az időjárási viszontagságok elleni védelmüket is, így a legmegbízhatóbb megoldást jelentették minimális beszerelési erőfeszítés mellett. A SANICUBIC 1 egy kimondottan otthoni használatra tervezett, magas teljesítményű őrlővel ellátott szivattyútelep. A motor teljesítménye lehetővé teszi a szennyvíz eltávolítását a WC-ből, mosdókból és konyhákból. A SANICUBIC 1 egy 1 ½ hüvelykes szellőztetőt tartalmaz, amelyet a szivattyúegység tetejére szereltek fel, így tették lehetővé a szellőztető rendszerekhez történő csatlakoztatást. Mindezek mellett mindegyik szivattyú tartalmaz egy visszaforgásgátló szelepet, amely megakadályozza a szennyvíz visszaforgását a tartályokba. A termék a frontális kapcsolótáblán megfigyelhető hang és vizuális riasztóegységgel van ellátva, ami a szivattyúegység állapotáról tájékoztat. Ugyanakkor egy mozgatható riasztómodullal is rendelkezik, amely hang- és vizuális jelzések formájában leképezi a központi kapcsolótábla jelzéseit annak függvényében, hogy milyen működési fázisban van a szivattyútelep. A SANICUBIC 1-től távol elhelyezett mobil riasztómodul nem igényel saját elektromos energia-ellátást. Az energiával való ellátottságot a modul elektromos kártyája biztosítja. Abban az esetben, ha valamilyen oknál fogva megszakad az elektromos energiához való csatlakoztatás, egy akkumulátor lép működésbe. Az SFA berendezései az általuk felkínált komoly előnyök révén életképes alternatívát kínálnak bármilyen más jellegű megoldás számára: praktikusak, könnyedén felszerelhetők, gazdaságosak, nincs szükség komolyabb beszerelési munkálatokra, esztétikusak, kompakt termékek, nincs kellemetlen szaguk, valamint használatuk esetén nincs szükség a hulladék-elszállító cégekkel való szerződésre.

Az SFA őrlő- és szivattyúrendszerei lehetővé teszik a mosdók, vagy konyhák számára szükséges higiéniai eszközök gyors és problémamentes felszerelését az ingatlan bármely pontján. Abban az esetben, ha a higiéniai egységek a lefolyóktól nagyobb távolságra, vagy éppen ezek szintje alatt vannak elhelyezve, egy SFA termék a megoldás.

Feltalálóként, tervezőként és gyártóként az SFA Csoport 55 éve van jelen a higiéniai termékeket forgalmazó világpiacon. A nemzetközi piacon szereplő, WC-k számára tervezett őrlőés szivattyútelep-gyártók méltán sorolják a csoportot a világelsők közé.

Claudia Simut
SFA SANIFLO

SRL Tel.: +36 70 6646 665
E-mail: info@sanibroy.hu
www.sanibroy.hu

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam