belépés / regisztráció
2022. január 19. szerda
Aktuális lapszám

Még lehet jelentkezni a brnói MSV vásárra

Az 59. Nemzetközi Gépipari Vásárt idén október 9. és 13. között rendezik meg. A seregszemle fő témája ismét az Ipar 4.0 – a negyedik ipari forradalom. A Brnói Vásárváros vezérigazgatója, Jiří Kuliš és a vásárváros magyarországi képviseletének, a BD-Expo Kft.-nek az ügyvezetője, Máté Szilvia február 15-én harangozták be, hogy a cégeknek március 31-ei jelentkezéssel van még lehetőségük igénybe venni a kedvezményes standárakat.

 

A vásárcsarnokokat már több hónapra előre lefoglalják a kiállítók, így az MSV a gazdasági válság kezdete óta a legnagyobb ipari seregszemle a Cseh Köztársaságban. Az esemény olyan vonzó témákkal is kiemelten foglalkozik, mint az automatizálás- és robottechnika, az ipari termelés digitalizálása, az új környezetvédelmi technológiák bevezetése, vagy a modern szállítási és logisztikai megoldások.

„2017-ben még nagyobb megjelenésre számítunk az ázsiai vállalatok köréből is. Ez évben több tucat, a középeurópai piacon terjeszkedni kívánó kínai kiállító jelenik majd meg. Vendégországnak pedig idén Indiát kértük fel.” – mondta el Jiří Rousek, az MSV vásárigazgatója.

Az MSV 2017 immáron harmadszor helyezi a fő hangsúlyt az ipari termelés új trendjeire. A környezetvédelmi technológiák nemzetközi szakvására, az ENVITECH másodízben vonultatja fel a víz- és levegőtisztítás technológiáit, a modern hulladékkezelési módszereket, az ipari környezetterhelés felszámolásának technológiáit, és a környezet védelmének számos kapcsolódó területét.

A 2016-os MSV vásáron 34 ország 1704 kiállító vállalata és 84 210 látogató vett részt 52 országból, és 260 m2-en állítottak ki magyar cégek. Emelkedett a nemzetközi érdeklődés, így Csehországon kívülről érkezett a kiállítók valamivel több, mint fele és majdnem minden tizedik látogató.

A kedvezményes árakat kínáló jelentkezési határidő 2017. március 31. Jelentkezési lapot és részletes tájékoztatást a www.bvv.cz/msv honlapon lehet találni.


A szerzõ egyéb cikkei:

  „Made in Holland” – A jövőre készen
  Termosztáttal a hatékonyabb fűtésért
  Levegőminőség javítása cserépkályhákkal és kandallókkal
  Újra BAU Münchenben: 2017. január 16-21.
  Új márka a légkondicionáló piacon
  Százötven mini épülettel a távfűtés rejtelmeibe

A szerzõ összes korábbi cikke >>

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam