belépés / regisztráció
2021. május 10. hétfő
Aktuális lapszám

Magyar Mérnöki Kamara Épületgépész szekciójának tisztújító közgyűlése

Négy évente kerül sor tisztújító közgyűlésére a Magyar Mérnöki Kamarában. Most erre az eseményre a kollégák tömött sorokban érkeztek. Az esemény kezdetekor Csohány Kálmán levezető elnök örömmel állapította meg, hogy a megjelentek szavazatképes számban vannak jelen.

 

Barsiné Pataki Etelka elnök asszony üdvözlő beszédében az alábbiak szerint fogalmazott:

„Köszönöm a leköszönő elnökség munkáját és mindazokét, akik az elmúlt 4 évben tettek valamit az épületgépész mérnökökért – és itt több mint 3000 főről beszélünk. Fontosnak tartom kiemelni az előző vezetőség csoportmunkán belüli személyi felelősségen alapuló kezdeményezését, mert az ilyen típusú kamarai munkának van jövője. Ez az első tagozat, amelyik a szakcsoporti rendszer felé, vagy mellé régiós összefogást is fel tudott építeni. A kamara elnöksége nagyon számít az épületgépész, mint az egyik leginkább „technológia-intenzív” tagozatra. Egy másik kihívás, az ún. interdiszciplinaritás, a több szakterületet érintő tudás megszerzése. Javaslom, hogy ez a munka is folytatódjon tovább.”

Ezt követően további elnökségi és szakmaszervezeti vezetők hozzászólása következett, végül dr. Chappon Miklós, a leköszönő elnök néhány, a csoportokban végzett munka egyéni felelősségére, a vidéki szakcsoportok munkába történő bevonására, valamint a kamarai honlap hasznosságára vonatkozó gondolattal egészítette ki az elhangzottakat.

A leköszönő elnök szavait követően került sor az új elnökjelölt, Nagy Gyula életútjának ismertetésére, majd a szavazás megtartására, amelyen egyöntetű döntéssel választották a következő négy évre az MMK ÉgT elnökévé.


A szerzõ egyéb cikkei:

  Lezártunk egy esztendőt, elkezdtünk egy újat
  Magyarország földrajzilag jó helyen van, az itt dolgozó munkaerő jól képzett, megállja a helyét
  Munka és sport nélkül nem lehet élni
  Figyelmeztető karácsonyi gondolatok
  Sohasem másolunk, csak újat alkotunk
  Számomra a Mart az élet

A szerzõ összes korábbi cikke >>

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam