belépés / regisztráció
2021. október 15. péntek
Aktuális lapszám

LOWARA Est Mogács Danival

A Xylem Water Solutions Magyarország Kft., a hazai szivattyúzási és vízkezelési piac egyik vezető szereplője 2015. december 3-án egész estés szakmai találkozót szervezett a Groupama Aréna Sky Box-ában. A rendezvényen a hazai épületgépészeti és ingatlan befektetési szakma kiemelt szereplői vettek részt.

 

Az est házigazdája a magyarországi stand-up comedy műfaj jeles képviselője, Mogács Dániel volt. A laza tematikájú program Bálint István ügyvezető igazgató köszöntőjével indult, majd Sályi Gábor, tisztavizes-alkalmazás vezető és Mihályi Imre mérnök-értékesítő tartott egy rövid prezentációt a Xylem több évtizedes magyarországi hátteréről, a cég több piaci szegmenst és igényt lefedő termékportfóliójáról, valamint kiváló minőségű tisztavizes alkalmazásairól. Elhangzott az is, hogy a Xylem magyarországi jelenlétének legerősebb bázisát a Flygt szennyvíz szivattyúk adják, amelyek fő piaca a közüzemi szektor.

Kiemelték, hogy a svéd gyökerű, amerikai tulajdonú Xylem a víztechnológiai piac globálisan 4 milliárd USD értékű szereplője. A 40 főt foglalkoztató magyarországi leányvállalat éves forgalma közel 6 milliárd forint lesz 2015-ben, amelynek nagyságrendileg a fele realizálódik a magyar piacon, a fennmaradó rész a közép- kelet európai régióban (Csehország, Szlovákia, Románia, Moldova) keletkezik, melynek a magyar cég 2014 óta regionális központja. A társaság felkészült mérnök-értékesítő kollégákkal és széleskörű magyarországi szervizhálózattal igyekszik a piaci elvárásoknak megfelelni.

A cég piaci hátterének ismertetése után a Xylem tisztavizes alkalmazásainak zászlóshajója, a LOWARA márka került terítékre. A LOWARA Európában számos gyárral rendelkezik: Magyarország mellett Ausztriában, Olaszországban, Angliában és Lengyelországban. A Lowara termékkínálatával képes lefedni a piac épületgépészeti szivattyúzási, vezérlési, nyomásfokozási, valamint ipari alkalmazási igényeit. A résztvevők teljes képet kaphattak a rendelhető termékekről, alkalmazásokról. Kiemelték, hogy valamennyi LOWARA termék szerepel a nyilvános CAD adatbázisban (www.lowara.com), továbbá rendelkezésre állnak azok a BIM fájlok, amelyek jelentősen megkönnyíthetik a tervezést ezen termékkörrel is.

Az előadás után Mogács Dánielnek a tőle már megszokott színvonalas és poénokban gazdag stand-up előadása következett. A rendezvény kötött részét a számos ételkülönlegességet felvonultató vacsora, és a Mátyás pince boraival tartott borkóstoló zárta.

A Xylem LOWARA est rendezvényével hagyományt kíván teremteni, ezzel is elősegítve a szakmai kapcsolatok szorosabbá válását, valamint a folyamatos és közvetlen információáramlást a piac vezető szereplői között.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam