belépés / regisztráció
2021. május 11. kedd
Aktuális lapszám

Lendületben az önálló AVENTICS Pneumatika

Az AVENTICS (korábban Bosch Rexroth) pneumatika az idei évet már önállóan kezdte el a hazai és külhoni gyártásautomatizálási piacokon egyaránt. A gyorsan és zökkenőmentesen felálló honi kereskedelmi szervezet szerves része lett a szakmában régóta elismert egri pneumatika gyárnak. Ennek az egyedülálló szimbiózisnak az ügyfelek már látják is a hasznát. Igaz ez a tervező mérnökökre, akiknek a munkáját könnyen elérhető, ingyenes online eszközök vagy személyes egyeztetések segítik. Igaz ez a gépépítőkre, rendszerintegrátorokra, akik a több évtizedes egri pneumatika tudásbázist használhatják az értékteremtés folyamatában. És igaz ez a viszonteladókra is, akik az ellátási lánc fontos szereplőiként jutnak sokkal jövedelmezőbb és rugalmasabb feltételekkel az AVENTICS termékeihez. Kiemelt szerepet kap e területen is az energiahatékonyság javítása az üzemeltetés során, mivel az árammal előállított sűrített levegő pazarló elpuffogtatása komoly költséget jelent a felhasználóknak. Egyre inkább fókuszba kerül a helyes méretezés, a henger dimenziók lehetséges csökkentése, megfelelő telepítési távolságok kiszámítása. Az AVENTICS fiatal mérnökeinek és rutinos szakembereinek kooperációja szokatlan lendületet ad a vevők igényeinek kiszolgálásában.

Az AVENTICS, mint a pneumatika új generációja törekszik az okos megoldások szállítására.

Az AVENTICS az ügyfelek rugalmas, gyors, precíz, minőségi kiszolgálásában erős. Nem csak szokványos alkatrészeket, alkalmazásokat gyárt tömegesen, standard minőségben, hanem kis szériás, illetve egyedi (gyártás-) tervezést igénylő feladatokat is megold.

Koncentráltság, gyorsaság és szenvedély, ezek a hívószavak adják az együttműködés alapját a folyamat valamennyi szereplőjének.

www.aventics.com

ertekesites@aventics.com

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam