belépés / regisztráció
2022. január 25. kedd
Aktuális lapszám

Kiemelkedő értékelést kapott az ESBE „Fresh Hydro” frissvíz egység az SPF Rapperswill komfort tesztjén

Az SPF Solartechnik Intézet a svájci Rapperwillben az ESBE ,,Fresh Hydro” frissvíz egységet kiemelkedő értékelésben részesítette. A teszt során a hőmérsékletingadozások kaptak figyelmet különféle üzemállapotoknál. A teszteredmény kimutatta, hogy a „Fresh Hydro” függetlenül a csapolási mennyiségtől állandó hőmérsékletű meleg vizet tud biztosítani hőmérséklet-ingadozás nélkül.

 

A „Fresh Hydro” frissvíz egységet a svéd ESBE a 2015. évi ISH-ra készítette el.

A „40 Literes Klasszis” alacsony primer-előremenő esetén is stabil csapolási hőmérsékletet biztosít, ugyanakkor magas térfogatáramnál is helytáll. Ez a megoldás kifejezetten hőszivattyús megoldásoknál előnyös. A 60 °C alatti primer előremenőnek köszönhetően magas vízkő elleni védelemmel rendelkezik. A „Fresh Hydro” magas minőségét az SPF Rapperswil komfort tesztje igazolja. A svájci napenergia intézet vizsgálta a frissvíz egység üzem közben fellépő hőmérséklet-ingadozását különféle üzemállapotok során, mint pl. kézmosás (3 l/min), zuhanyzás (7 l/min), vagy kádtöltés (14 l/min).

A „Fresh Hydro” minden felhasználásnál kiemelkedően teljesített, minden üzemállapotnál állandó hőmérsékletű meleg vizet tudott biztosítani, hőmérséklet-ingadozás nélkül.

A „Fresh Hydro” egyik fontos tartozéka a Superflow motoros szelep, amely a legjobban felhasználható és leggyorsabb szelep az ESBE-től. Optimális rendszerkialakítás mellett a kvs-érték más szelepekhez képest, hasonló méretre vetítve, a dupláját is eléri. Emellett a szelep sokkal gyorsabban éri el a kívánt pozíciót, mint más szelepek hasonló méretben. Az ESBE Superflow szelep egy dizájn minősítésen is bizonyított, és „Red Dot Design Award Winner 2015” díjat kapott. A Red Dot Award számos országban és iparágban a legfontosabb dizájnverseny a termékek terén.


Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam