belépés / regisztráció
2021. május 11. kedd
Aktuális lapszám

Kibővült DE LUXE termékcsaláddal a Mostra Convegno kiállításon

A radiátorokhoz kapcsolódó szerelvények már régóta nem csak eredeti funkciójukat töltik be, de fontos szerepet játszanak az embert körülvevő környezet komfortossá, barátságossá, végső soron otthonossá tételében is. A műszaki tökéletesség mindenkor alapvető elvárás volt e termékeknél, újabban viszont egyre jelentősebb helyet követel magának a formatervezés is.

A HERZ ezért kibővítette termékcsaládját, amelynek megnövekedett választékát az idei Mostra Convegno kiállításon mutattak be. A DE LUXE sorozathoz tartozó szerelvényekkel érett műszaki megoldásokat felvonultató és egyben a legmagasabb esztétikai elvárásoknak is megfelelő termékeket kínál a cég vevőinek. A termékcsaládot a TS-98-V termosztatikus szelepek, az RL-1 visszatérő csavarzatok, a HERZ- 3000 és TS-3000 csatlakozókészletek, valamint a VUA lándzsás szelepek, továbbá ezek tartozékai teszik teljessé. A választék a radiátorszelepek szinte teljes spektrumát lefedi. A DE LUXE sorozat szerelvényeit M 22 x 1,5 külső menetes csőcsatlakozásokhoz terveztük, egyenes és sarok kivitelben egyaránt hozzáférhetőek.

Az új szerelvények közül a legkülönlegesebbek talán a króm és a fehér kivitelek. Korszerű és esztétikus formatervüknek köszönhetően a DE LUXE fűtőtestszelepek rendkívül elegánsak, miközben funkcionalitásban, minőségben természetesen hozzák a HERZ „hagyományos” termékeinek szintjét. A megszokottan magas minőség az új szerelvény termékc s a - ládra is jellemző, és korlátlan mindennapi használhatóságot szavatol.

A DE LUXE termékcsalád formaterve – a HERZ többi termékéhez hasonlóan – a legmagasabb követelményeknek is megfelel, a termékek minőségét a legfrissebb szabványok és irányelvek alkalmazása szavatolja. A DE LUXE termékcsaládot azon vevőknek ajánlja a Herz, akik a letisztult vonalvezetésű, korszerű formatervet részesítik előnyben. Az design tökéletesen illik minden korszerű formatervű fűtőtesthez, eleganciájával pedig nem csak lakások, hanem kereskedelmi egységek, például szállodák esetében is kiváló választás.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam