belépés / regisztráció
2022. január 19. szerda
Aktuális lapszám

Kazánok cseréjével folytatódik az Otthon Melege Program

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium újabb, 3,5 milliárdos keretösszegű, vissza nem térítendő támogatást biztosít lakóépületek, illetve társasházi lakások fűtési rendszereinek energetikai korszerűsítésére.

 

A legújabb alprogram célja a lakóépületekben, illetve társasházi lakásokban található gázkazánok és gázkonvektorok cseréjének támogatása. A fűtőberendezések cseréje mellett a meglévő fűtési rendszer korszerűsítéséhez, a radiátorok cseréjéhez és a kivitelezéshez kapcsolódó járulékos munkálatokhoz – mint például kéményátépítés vagy egyéb anyagköltség, munkadíj, szakértői, tervezői díjak – igényelhető maximum 40%-os támogatási intenzitás mellett maximum 700.000 forint összegű, vissza nem térítendő támogatás.

A támogatási kérelmeket a pályázati portálon keresztül, elektronikus úton nyújthatják be az ügyfélkapus regisztrációval rendelkező magánszemélyek 2017. június 6-án 8:00 órától, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig. A támogatási keret kimerülése esetén az NFM hivatalos honlapján, valamint a pályázatbenyújtó felületen hirdetményt tesz közzé a pályázati kiírás felfüggesztésének pontos idejéről, de a megjelölt időponttól számított 24 órán belül még lehetséges a pályázatok benyújtása.

A részletes Pályázati Útmutató megtekinthető a futeskorszerusites2017.nfsi.hu oldalon.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam