belépés / regisztráció
2022. január 20. csütörtök
Aktuális lapszám

Jár nekem a Magyar Installateur szaklap, vagy nem jár

Sajnos lehet, hogy a mostani döntésünkkel néhány olvasónknak akaratlanul is kellemetlenséget okozunk, amiért előre is elnézést kérünk! Miről is van szó? Hosszú évekre visszamenően átnéztük az előfizetői listáinkat, mérlegeltük, hogy a dolgok mai állása szerint hogyan lehet hozzájutni a szaklapunkhoz és elhatároztuk, hogy „tiszta vizet öntünk a pohárba”, szigorítjuk a feltételeket, ezért valószínűleg többen is lesznek olyanok, akiknek megköszönjük az eddigi érdeklődésüket és a továbbiakban nem küldjük nekik a Magyar Installateurt. Természetesen igyekszünk itt is óvatosan eljárni, és csak azok felé tesszük ezt, akik véleményünk szerint megtehetik, hogy teljes áron vegyék meg a lapot. Reméljük, hogy azt a néha több éves kedvezményt, előnyt, amit eddig sokan kaptak tőlünk, most, mint teljes értékű előfizetők ők adják vissza a szaklapunknak. Sokszor átgondoltuk, hogy vajon megtehetjük-e ezt az olvasóink egy részével, a cégekkel és elvárhatjuk-e, hogy azt a néhány ezer forint összeget befizessék a szaklapunk ellenértékeként. Arra a következtetésre jutottunk, hogy akik abban a helyzetben vannak, vagy kerültek, hogy ez az összeg is sok – mert sajnos ilyen is lehet–, bátran jelentkezzenek nálunk és ígérjük, nem hagyjuk cserben őket, keresünk valamilyen megoldást. Akik viszont ezt megtehetik gond és nehézség nélkül, őket kérjük, hogy hozzák meg ezt a csekély áldozatot annak érdekében, hogy mi is rugalmasabbak lehessünk, még több munkát és energiát fordíthassunk kedvenc szaklapunk fejlődésére, szakmaiságának növelésére.

Ez úton is kérem azokat az olvasóinkat, akiknél a májusi hónappal kezdődően nem érkezne meg a szokásos módon az az újság, ne a postát hibáztassák, hanem jelezzék felénk, forduljanak hozzánk bizalommal. Kérésre csekket küldünk, vagy átutalási lehetőséget biztosítunk, de az is lehet, hogy egyszerűen felülbíráljuk magunkat és ismét küldjük az önök részére a szeretett szaklapunkat.

Természetesen az oktatási intézmények és a könyvtárak a továbbiakban is ingyenesen, tájékoztatásul megkapják a lapot! Azoknak pedig, akik eddig is előfizetőink voltak és a jövőben is azok lesznek, külön köszönet jár és reméljük, hogy a szaklapunk műszaki tartalmával, színvonalával az elkövetkezőkben még jobban szolgálhatjuk Önöket és az épületgépészek családját. Mi ezért törjük magunkat, igyekszünk még többet, még jobbat tenni a kedves olvasóinkért.


A szerzõ egyéb cikkei:

  Lezártunk egy esztendőt, elkezdtünk egy újat
  Magyarország földrajzilag jó helyen van, az itt dolgozó munkaerő jól képzett, megállja a helyét
  Munka és sport nélkül nem lehet élni
  Figyelmeztető karácsonyi gondolatok
  Sohasem másolunk, csak újat alkotunk
  Számomra a Mart az élet

A szerzõ összes korábbi cikke >>

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam