belépés / regisztráció
2021. május 11. kedd
Aktuális lapszám

IsoGlobe Hungary Kft. az épületgépészet szolgálatában

A 90-es évek közepén Heim Márton, a Heim és Társa Épületgépészeti Nagykereskedelmi Kft. móri székhellyel bíró cég tulajdonosa megalapította az IsoGlobe Hungary Kft-t. A cég nevét ma már az építőiparban országszerte sokan ismerik.

 

A vállalkozás kezdeti próbálkozásai elsősorban az épületgépészeti hőszigetelő anyagok, rögzítéstechnikai eszközök, és légtechnikai installációs elemek forgalmára korlátozódott. A cég mára már komoly választékkal kiszélesítette a termékkínálatát.

A Kaimannflex – későbbiekben KFLEX – néven forgalomba hozott szintetikus kaucsuk hőszigetelő anyagot, mint márkaképviselő forgalmazza. Ezen csőhéjak csekély füstfejlesztési értékkel B1-es tűzvédelmi osztályba vannak sorolva. Alkalmazása a hűtés és klímatechnikai szerelések területén nagyon népszerű. (Páradiffúziós értéke=7000) Az uniós csatlakozás küszöbén a fűtési vezetékek általános hőszigetelő anyagává vált, méretválasztéka 6/6-tól 160/32 mm-ig terjed.

A cég 1000 m2-es raktárában szinte mindig 20 kamion árukészlet várja a vevőket.

Az épületgépészeti szigetelőanyagok teljes palettájáról a polietilén és a szálas anyagok sem hiányoznak. Az előbbi a Szlovén PLAMAFLEX gyárból érkezik. Kiemelkedő minősége és a raktáron tárolt négyféle falvastagsága a garancia az országos partnerhálózat elégedettségére.

A szálas szigetelőanyagok közül a Therwolin üveggyapot és a Consig bazaltgyapot csőhéjak, és lamellek forgalmazása is jelentős.

Kínálatukba tartoznak 1400 °C fokot is tűrő szigetelő anyagok, illetve kalcium-szilikát termékek. A szigetelőanyagok védelméhez természetes módon festékeket, alumínium szalagokat és lemezeket is forgalmaznak.

A légtömör szereléstechnika megvalósításához fényképes útmutatókkal, különféle segédanyagokkal és a cég szakértő munkatársainak közreműködésével segítik az egyes projektek eredményes megvalósítását.

Az IsoGlobe Hungary Kft. az utóbbi években felfejlesztette a légtechnikai (elsősorban installációs rendszerek) forgalmazását. Míg korábban csak partner gyártóktól szerzett be légtechnikai elemeket, ma már debreceni telephelyén saját gyártósora van kör, illetve négyszögletes légcsatorna elemek gyártására. Természetesen a több évtizedes partneri kapcsolatok révén mindennemű igényt ki tud elégíteni, amit a légtechnika és klímatechnika terén csak el lehet képzelni.

A cég – függetlenül saját gyártókapacitásától, vagy raktárkészletétől – komplett nagy projektekre vállal komplex teljes beszállítást, illetve mindennemű épületgépészeti szereléshez szükséges rögzítéstechnikai eszközt is szállít.

Érdemes keresni az IsoGlobe HUNGARY Kft.-t, mert áruválasztéka, rugalmassága és kereskedelmi morálja mindenki számára csak elégedettséget okozhat.


Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam