belépés / regisztráció
2022. január 20. csütörtök
Aktuális lapszám

Ismét légtechnikai újdonságokkal jelentkezett a Rosenberg az ISH-n

A korábbi éveknek megfelelően ismét számos saját fejlesztésű légés klímatechnikai újdonsággal jelentkezett a Rosenberg Csoport a március 12-16. között megrendezett frankfurti ISH kiállításon és vásáron. A Rosenberg légtechnikai megoldásait a sok látogatót vonzó standon tekinthették meg az érdeklődők.

 

Az idei standot is az energiahatékonyság köré építette a cégcsoport. Bemutatásra kerültek az új fejlesztésű E-sorozatú járókerékkel szerelt EC-motoros hajtású Rosenberg tető-, radál- és axiálventilátorok, zeroboxok és kisventilátorok. Ezek előnye a nagy hatékonyság, az alacsony zajparaméterek és a magas leadott teljesítmény.

Kiállításra került egy Rosenberg HKVS (nagyhatékonyságú közvetítőközeges hővisszanyerő) rendszer is, amely egy Airbox T60 légkezelőgépbe integrálva működik. Ez az ErP 2018 ready megoldás magas hatásfokkal működik, kiváló megoldást jelent higiénikus és tisztatér feladatokhoz, robbanásveszélyes környezet esetén, ipari konyháknál, szennyezett levegő szállítási igényénél, vagy technológiai hulladékhő hővisszanyerése esetén. A hővisszanyerőt magában foglaló Airbox T60 sorozatú moduláris légkezelőgép T2/TB2 hőtechnikai paraméterekkel rendelkezik.

Továbbá látható volt egy másik, légkezelőgépbe építhető Rosenberg megoldás is, az ECFanGrid ventilátorfal, amely a több ventilátor együttes működési elvén alapul és akár retrofit rendszerként (korábban meglévő, régi radiálventilátoros rendszer kiváltása az EC-motoros ventilátorokra) is működhet. Előnye a magas üzembiztonság és az energiahatékonyság.

Az ISH kiállításon bemutatkozott a SupraBox Comfort 2700H kompakt hővisszanyerős szellőztetőgép is, amely egyszerű telepítése és beüzemelése miatt egy jó megoldást nyújt kisebb méretű irodák, panziók, ipari helyiségek hővisszanyerős szellőztetésére.

Az egyedi designnal ellátott Rosenberg Airtecnics ZEN légfüggöny Clever szabályozóval akár hőszivatytyús kialakításban is elérhető, amely energiahatékony légtechnikai megoldást nyújt kereskedelmi, és ipari létesítmények nyitott ajtóinak védelmére.

A Rosenberg Csoportot Magyarországon a tokodaltárói székhelyű Rosenberg Hungária Lég- és Klímatechnikai Kft. képviseli, amely egyben számos légtechnikai termék gyártója is.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam