belépés / regisztráció
2021. május 10. hétfő
Aktuális lapszám

Ismét csúcsokat döntött az ISH

Kissé félve, de annál nagyobb izgalommal nézegettük az időjárás-előrejelzéseket, hogy kapunk-e ismét „havas” meglepetést úgy, mint két évvel ezelőtt, de szerencsére az időjárás most kegyeibe fogadott bennünket, így teljes elánnal, erőbedobással indulhattunk el az ISH vásárra, amely igazi szakmai feltöltődésnek bizonyult.

 

Aki rendszeres látogatója a Frankfurti ISH kiállításnak, az már a vásár második, vagy harmadik napján sejtette, hogy itt valami döbbenetes dolog történik, mert a látogatók számából érezhető volt, hogy az ISH 2015 még soha nem látott statisztikával fog majd előrukkolni.

Wolfgang Marzin, a Frankfurt Messe vezetőségének elnöke a látottakat az alábbiak szerint foglalta össze:

„Nagyon örülünk az ISH 2015 rendkívüli sikerének, hiszen a vásár az összes területén megerősítette vezető helyét a világon” Nézzük mindezt a számok tükrében!

Kereken 198 000 látogató

A legtöbben Olaszországból, Franciaországból, Hollandiából, Svájcból és Kínából jöttek, de jelentősen emelkedett az USA-ból, Angliából és Írországból érkező látogatók száma is.

2465 kiállító

A kiállítás vezető innovatív területei ez évben a fürdőszobadizájn, az energiahatékony fűtés és klímatechnika, valamint a megújuló energiák területei voltak. A kiválasztott partnerország Lengyelország volt.

260 000 m2 kiállítási felület

A kiállítók jelentős része gazdasági jelentőségét a bérelt felületek méretében látta bemutathatónak, így egy-egy szereplő néha már egy teljes csarnokot, akár 1000 m2 feletti területet is bérelt.

Jellemző nemzetköziség

A kiállítók 61%-a, a látogatóknak pedig 37%-a érkezett külföldről.

Kiemelkedő elégedettségi szint

A statisztikák szerint a kiállítók 83%-a, a látogatók 97%-a volt elégedett a vásárral.

Azoknak a Kedves Olvasóinknak, akiknek nem volt módjuk a kiállításon részt venni, szerkesztőségünk igyekszik további, részletes információkkal is szolgálni. A vásáron ugyanis felkerestük a legtöbb, magyar piacon is tevékenykedő kiállító cég hazai vezetőjét és megkérdeztük őket a benyomásaikról, véleményükről. Nos, ezekből a rövid beszélgetésekből közlünk következő számainkban egy-egy jelentősebb „véleménycsokrot”.

Az illendőség úgy kívánja, hogy zárszóul köszönetet mondjunk Benkő Juditnak, az F-H Consult Kft. vezetőjének, aki lehetővé tette számunkra ennek a csodálatos kiállításnak, az ISH 2015-nek a megtekintését!

És ne feledjük, hogy a következő ISH kiállítás 2017. március 14-18. között lesz! Érdemes már most bevésnünk ezt a dátumot a naptárunkba!


A szerzõ egyéb cikkei:

  Lezártunk egy esztendőt, elkezdtünk egy újat
  Magyarország földrajzilag jó helyen van, az itt dolgozó munkaerő jól képzett, megállja a helyét
  Munka és sport nélkül nem lehet élni
  Figyelmeztető karácsonyi gondolatok
  Sohasem másolunk, csak újat alkotunk
  Számomra a Mart az élet

A szerzõ összes korábbi cikke >>

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam