belépés / regisztráció
2021. április 23. péntek
Aktuális lapszám

ISH 2015 HERZ szemmel

Ismét eljött az épületgépész szakma talán legnagyobbnak vélt kiállítása, a nemzetközi ISH kiállítás, Frankfurtban. A HERZ cég ismételten több újdonsággal lepte meg a szakma iránt érdeklődőket, elkészült a HERZ kompakt távfűtő hőátadó központja 20kW-tól akár 1000kW-ig, kompakt, előre szerelt megoldással. A hőátadó központba beépítettük az újfajta karimás csatlakozással rendelkező tömegáram szabályozó kombiszelepeket, meghajtó motorral együtt.

 

Új termékeink között megjelentek a fűtési rendszerek feltöltéséhez használható feltöltő patronok, illetve az utántöltéshez használható patronok, valamint az ehhez kapcsolódó szerelvénycsoport, amely visszafolyás-gátlóval, nyomásszabályozóval, nyomásmérővel, vízmérő órával is fel van szerelve.

Az ioncseréléssel egyidejűleg 8,2-8,7 pH értékre lúgosítja a vizet. Kémiai inhibitorok nélkül semlegesíti a korrozív klorid és szulfát ionokat, így tartós korrózióvédelmet biztosít. Megjelentek újfajta vízszűrőink mind hidegvizes, mind pedig melegvizes rendszerekhez, különböző visszafolyás-gátlóval felszerelt megoldások, amelyek akár utólag is beépíthetők.

A légtelenítő szelepek területén is bemutattuk új, esztétikus design légtelenítő szelepünket, amely csodálatos, krómozott kivitelben kerül a fogyasztókhoz. Ezeket elsősorban az újfajta, modern formatervezésű fűtőtestekhez ajánljuk.

Új elektronikus termosztatikus szelepfejünk programozható, formatervezett kialakítással kerül a kereskedelmi partnereinkhez.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam