belépés / regisztráció
2021. április 23. péntek
Aktuális lapszám

II. Környezetbarát Nap a Weishaupt Hőtechnikai Kft. szervezésében

A kezdeményezés, hogy legyen Magyarországon Környezetbarát Nap azon cégek részére, melyek rendelkeznek Környezetbarát Védjeggyel, tavaly született. Ennek megünneplésére azért a június 5. választották, mert ez egyben a Nemzetközi Környezetbarát Nap is.

 

Már tavaly is nagy érdeklődés övezte az eseményt, de idén felülmúlta a vártakat és dupla annyi kiállító cég jelezte részvételi szándékát és dupla annyi vendég látogatott ki az eseményre, mint tavaly.

Idén egy világhírű sportoló is részese volt a rendezvénynek, hiszen a moderátor Kovács ’Koko’ István volt.

Úgy gondoljuk, hogy környezetünk védelme mindannyiunk jövőjének záloga! Az eseményen a vendégeknek lehetőségük volt megismerni azokat a cégeket (pl. MOL, SAMSUNG, XELLA stb.), akik rendelkeznek Környezetbarát Védjeggyel.

Tehát a Környezetvédelem Világnapján, 2015. június 5-én, pénteken a Weishaupt Hőtechnikai Kft. második alkalommal rendezte meg a Környezetbarát Napot, melynek fővédnöke Dr. Fazekas Sándor miniszter úr.

A magyar nemzeti „Környezetbarát Termék” és az EU ökocímke (Ecolabel) jelentőségéről, elnyerésének feltételeiről a Környezetbarát Termék Nonprofit Kft. adott egész nap részletes tájékoztatást, melynek során az érdeklődők választ kaphattak felmerülő kérdéseikre.

Hiszünk abban, hogy ezzel az egyedi kezdeményezéssel partnereink a környezetünk megóvása érdekében fontos szakmai információkkal gazdagodhattak.

A fentieken kívül miért volt érdemes még eljönni?

  • Kovács ’Koko’ István, Olimpiai és Világbajnok ökölvívóval lehetőség volt kötetlen beszélgetésekre,
  • az esemény fővédnöke dr. Fazekas Sándor miniszter úr volt, akivel a cég partnerei szakmai beszélgetéseket folytathattak,
  • különleges Mercedes autók tesztvezetését próbálhattak ki a vendégek a Pappas Auto Magyarország Kft. jóvoltából.

Jövőre ismét lesz Környezetbarát Nap, melyet immáron harmadszorra fogunk megrendezni. Bízunk benne, hogy itt már háromszor annyi kiállító cég és háromszor annyi látogató lesz jelen, mint a tavalyi évben.


Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam