belépés / regisztráció
2021. április 23. péntek
Aktuális lapszám

Idén is Magyar Épületgépészek Napja

Sajtóreggeli keretében ismertették a Magyar Épületgépészek Napja rendezői és szervezői a 2015. évi, 20. alkalommal megrendezendő eseménysorozat részleteit. A tájékoztatóra az idei rendezvény fő támogatójának, a MART Építőipari Kereskedelmi Kft-nek exkluzív szaniter-bemutatótermében került sor.

 

Az épületgépész szakma valamennyi szereplőjét megszólítani és megmozgatni kívánó, két napos rendezvény- sorozat az immár hagyományos helyszíneken kerül megrendezésre. Az Oktatás Napjának a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem „R” és „D” épületei adnak helyet.

A szakmai programok az Épületgépészet Napján folytatódnak. Ekkor a BME egyik új épületében egy napos kiállításra, a Magyar Mérnöki Kamara által szervezett mérnök-továbbképzésre és a rendező szervezetek által biztosított kísérő programokra kerül sor. Az Intercontinental szálló báltermében, a hagyományos Épületgépész Bálon adják át az épületgépészet díjait és elismeréseit.

Az idei év újdonsága, hogy az eseménysorozatot a Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata, a BME Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszéke és a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség együtt rendezik meg. A szervezetek közösen hívják találkozóra az épületgépészeti szakma valamennyi képviselőjét.

További részletek a talalkozzunk.hu honlapon találhatók. Lapunk a rendezvény előkészületeiről folyamatosan beszámol.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam