belépés / regisztráció
2021. április 20. kedd
Aktuális lapszám

Hungarotherm-díjat nyert a Rosenberg RoofBox tetőlégkezelő berendezése

Az idei legnagyobb hazai épületgépészeti kiállításon, a budapesti Construma-Hungarotherm vásáron a Rosenberg Hungária Lég- és Klímatechnikai Kft. is kiállított. Az idei Rosenberg stand az energiahatékonyság köré lett felépítve, számos újdonság várta a látogatókat, többek között az idén Hungarotherm-díjat elnyert Rosenberg RoofBox tetőlégkezelő berendezés is.

 

A cég által kifejlesztett és gyártott RoofBox tetőlégkezelő berendezés egy kiemelkedően energiahatékony megoldás csarnokok decentralizált légkezelésére. Az 5000, 6500 vagy 8000 m3/h légszállítással rendelkező termékcsalád EC-motoros hajtással, nagy hatásfokú hővisszanyerővel, energiatakarékos T2/TB2-es paraméterekkel rendelkező készülékház konstrukcióval, korszerű szabályozási rendszerrel készül. Folyamatos szabályozhatósága miatt költségtakarékos, a készülékház épületen kívüli része az EN13053 szabvány A+ kategóriáját kielégíti.

A berendezés üzemeltetéséhez nincs szükség külön gépház kialakítására, nem igényel légcsatorna hálózatot, gyors és egyszerű kivitelezéssel telepíthető, egyszerű a karbantartása. A cserélhető alkatrészekhez könnyű a hozzáférés, a karbantartás segédeszköz nélkül, a tetőn elvégezhető.

A Rosenberg Roofbox tetőlégkezelő gépek az életciklus költséget tekintve kimagaslóan jók, ez alacsony beruházási költség mellett kedvező üzemeltetési költséget is jelent a beruházó, valamint az üzemeltető számára.

A Roofbox tetőlégkezelő gépeket egy decentralizált csarnok légkezelési rendszer részeként kínáljuk, amelyre azért van szükség, mert a csarnokban alkalmazott különböző technológiák miatt gyakran eltérő légtechnikai paramétereket kell biztosítani.

A helyszíni telepítés a RoofBox moduláris felépítése miatt gyorsan és egyszerűen, szerelőbarát módon megvalósítható. Távfelügyeleti rendszerhez csatlakoztatható, jól szabályozható a berendezés.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam