belépés / regisztráció
2022. január 24. hétfő
Aktuális lapszám

Hogyan helyezhetünk el a ház bármely sarkában szaniter tárgyakat?

Az SFA sani (aprítóval ellátott) szivattyúk segítségével a házban bárhová felszerelhetünk mellék szaniter tárgyakat, még a legeldugottabb helyekre is, ahová normális körülmények közt lehetetlen, vagy nagyon drága lenne (a gravitációs lefolyás elve miatt).

 

Szivattyúk vagy saniszivattyúk?

Ha egy WC-t vagy egy fürdőszobát szeretnénk felszerelni, SFA aprítóval ellátott szivattyút kell használni, amely egy aprítóval ellátott szivattyú (saniszivattyú), alapvetően egy motoros aprító berendezés, ami 2800 fordulat/ perccel forog és mindent finom darabkákra aprít, ami átfolyik a kis átmérőjű csöveken (22-32 mm).

Egy saniszivattyús berendezést használva, amely képes átszűrni a szennyezett vizet egy fürdőszobából vagy egy egész háztartásból, a lakás felújításához nem szükséges nagymunkálatokat végezni, mivel az SFA-berendezések már kész felületekre is felszerelhetők, így e felületek megbontására nincs szükség. Ráadásul felszerelhetők a szennyvízcsatornák alá is.


Az SFA berendezés üzemeltetési elve

Az SFA-berendezések legjelentősebb technológiai újdonsága a növekedett hidraulikus hatékonyság és az a tény, hogy nem zajosabbak, mint a háztartásban található egyéb mellékzajok. A szennyvíz, ami például a mosdóból, zuhanyzóból, mosogatóból, mosógépből (kivéve a wc-t) származik, üríthető az SFA szivattyúk segítségével.

A termékek ideálisak lakások, vagy iroda felújítására, mivel általuk bárhol létrehozható konyha, mosdó vagy zuhanyzó – akár még a fő lefolyó csőtől számított nagy távolságra, vagy a szennyvízcsatornák alatt is. Mivel ezek a berendezések a gravitációs lefolyás elvének betartása nélkül is pumpálják a szennyvizet, nem kell a falat kiverni, vagy a csöveket a szomszédok házán keresztül vezetni, azokat a fal mellett, vagy a függőmennyezet felett is lehet vezetni.

Háztartási termékek

Az SFA a berendezések elhelyezésének szabadságát nyújtja. Amikor felújításról, vagy egy új építményről van szó, maximalizálni lehet a tervet: bárhová, gyorsan, hatékonyan és olcsón lehet szaniter tárgyakat felszerelni. A saniszivattyúk és az SFA szivattyúk által bárhova felszerelhetővé válik egy WC, akár egy teljes fürdőszoba, konyha, vagy mosoda.

Az SFA-rendszerek bárhol alkalmazhatók, lehet az apartman, ház, irodahelyiség, közterület, vagy kereskedelmi terület. A szaniter tárgyak elhelyezése szabadon választható. Most lehetővé vált, hogy bárki kijelölhesse az új wc, illetve a komplett fürdőszoba vagy akár egy konyhai mosdó helyét. Csak vízcsatlakozásra, elektromos áramra, illetve kis átmérőjű elfolyócsőre van szükség.

Kereskedelmi felhasználású termékek

Az SFA kereskedelmi felhasználású termékek a következők: szivattyúk, aprítókkal ellátott szivattyúk és hatékony szivattyútelepek. Az SFA kereskedelmi felhasználású termékek motorjai és aprító berendezései úgy lettek megtervezve, hogy a különböző szerelési kívánalmaknak eleget tegyenek. Az SFA kereskedelmi felhasználású termékek az intenzív használatnak is megfelelnek olyan közösségi terekben, mint pl.:

  • vállalati és gazdasági hivatalok irodái,
  • szállodák, panziók, vendéglők, bárok, klubok,
  • iskolák, sportcsarnokok, spa központok, iparszerű mosodák,
  • kórházak, orvosi rendelők, öregotthonok,
  • repülőterek, múzeumok,
  • bevásárló központok,
  • gyárak, raktárcsarnokok.

***

Az SFA-berendezés üzemeltetési elve

Az SFA-rendszerek interaktív bemutatóját a www.sfa.biz honlapon láthatják: (2 perces film)

A wc-ben lehúzzuk a vizet, a víz szintje megnövekszik és az SFA aprító motor automatikusan beindul.

A kés élei, amelyeket a motor forgat, 3-4 másodpercig aprítanak, amíg apró szemcsékké válik a szenny.

Az így felaprított szemcséket egy szabványos, 22, vagy 23 mm átmérőjű csövön keresztül szivattyúzza a készülék.

A tartály kiürül és a berendezés új használatra alkalmas.


A szerzõ egyéb cikkei:

  Aprító és átemelő szivattyúk csak egy kattintásnyira

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam