belépés / regisztráció
2021. április 20. kedd
Aktuális lapszám

Hideg- és melegvíz-adagoló az Elio, Meta.02 és Tara Classic konyhai csapokhoz

Dornbracht Konyha: hideg- és melegvízadagoló (HCWD) egészíti ki az Elio, Meta.02 és Tara Classic termékcsaládok kínálatát.

 

A Dornbracht vízadagolók (HCWD – Hot & Cold Water Dispenser) igazi kényelmet kínálnak a konyhában. Könnyű rendszerek alkotják a szerelvényt: vízszűrő, melegvíz tartály, amely 93-98 °C-ra melegíti a vizet, vagy megszűri a hideg vizet néhány másodperc alatt. A HCWD vízadagoló korábban a Tara Ultra és Lot termékcsaládokban volt elérhető, most a Dornbracht az Elio, a Meta.02 és Tara Classic családokat bővítette e termékekkel. Így ezek a szériák válnak teljesebbé a formában igazodó HCWD vízadagolókkal.


Az Elio vízadagolóval a teavíz elkészítése másodpercek kérdése csupán

Folyamatos a hideg és meleg víz szűrés a kezelőkar megnyomásával. A HCWD vízadagolót könnyű kezelni: a kezelő kar hátranyomásával szűrt csapvizet lehet adagolni, a kezelő kart előrenyomásával pedig meleg vizet. A meleg víz gyorsan, szinte azonnal előállítható a kávé vagy tea készítéshez, a cumisüveg öblítéséhez.


Karcsú kezelővel és hengeres formájával a Meta.02 vízadagoló
ideális kiegészítõje a konyhai szerelvényeknek

A vízadagoló HCWD formája igazodik a konyhai csaptelep formájához. Amint azt a Tara Ultra és Lot termékeknél már tapasztalhattuk, az új HCWD vízadagoló az Elio, Mea.02 és Tara Classic formai nyelvéhez igazodik. A Tara Classic vízadagolót a hengeres kezelőkar és a különösen magas és karcsú kifolyó jellemzi, mely több helyet tesz szabaddá a konyhában. Az Elio változat kiemeli a kerek, harmonikus formát, a termékcsalád fő jellemzőjét, és hatásos megjelenést kölcsönöz a kifolyónak. A Meta.02 vízadagoló jellemzője a visszafogott forma és méret. A karcsú kezelő kar és hengeres szerelvénytest kiegészíti és hangsúlyozza a Meta.02 ízléses megjelenését. Az Elio, Meta.02 és Tara Classic HCWD vízadagolók fényes króm és matt platina felületekkel rendelhetők. A Tara Classic még cyprum (rózsa arany) felülettel is készül.


A Tara Classic vízadagolóval nem csak a meleg italok elkészítése könnyű,
de bármikor kapunk szűrt ivóvizet is

A Dornbracht vízadagolói ideális termékei a konyhai ivó zónának, hangsúlyozva azt a tényt, hogy mindegyik konyhai funkcionális egység (Water Zones) más vízvételi módot, megoldást igényel. A funkcionális zónákkal (Water Zones) a Dornbracht a konyhai környezet úgy alkotta meg, hogy az eltérő vízigényű konyhai funkciók fizikailag is elkülöníthetők, és a professzionális konyhákban már alkalmazott megosztás az otthoni konyhákban is megvalósíthatóvá válik. A kimondottan funkcióra konfigurált Water Set szerelvény egységek és Water Unit mosogató egységek ezeknek a funkcionális zónáknak az igényeihez igazodnak, mint előkészítő zóna, tisztító zóna, ivó zóna vagy univerzális zóna.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam