belépés / regisztráció
2021. augusztus 3. kedd
Aktuális lapszám

Hazai gyártók sikere

A 2011 októberében alakult Aeroprodukt Zrt. a hazai gyártók közül már az első teljes működési évében a legtöbb légkezelőt adta el Magyarországon.

 

A siker nem minden előzmény nélküli és igazságtalan lenne, ha csak a magunkénak és az utóbbi egy év sikerének tekintenénk, hiszen az Aeroprodukt Zrt. szakembergárdája két nagy múltú cég, a Panol Plusz Kft. és a Termicon Zrt. munkatársaiból jött létre, akik magukkal hozták az említett cégeknél szerzett tudásukat és ügyfélkörüket.

Megalakulásunkkor igyekeztünk minden pozitív tapasztalatot, tudást és technológiát átvenni az újonnan alakult vállalatba. 108 munkavállalónak biztosítottunk továbbra is munkalehetőséget Csongrádon és 5 főnek a budapesti kereskedelmi irodánkban.

A 2012-es év hazai sikerein felbuzdulva ettől az évtől megkezdtük export értékesítésünket a környező országokba.

Cégünk komplett légtechnikai rendszereket gyárt, azok minden elemével és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokkal: szereléssel, üzembehelyezéssel és karbantartással.

Az általunk gyártott termékek:

  • általános és speciális funkciójú, kompakt és építőelemes légkezelők,
  • szögletes és kör keresztmetszetű légcsatornák,
  • szellőzőrácsok,
  • befúvó/elszívó dobozok,
  • tűz- és füstvédelmi csappantyúk,
  • ventilátorok.

Cégünk előnye a rugalmasság, gyors reagálás, egyedi igények kiszolgálása.

Meggyőződésünk, hogy a piacon nem az árak és termékek, hanem sokkal inkább a vevőközpontú szolgáltatások versenyeznek. Ebben a versenyben kívánunk továbbra is kedvező áron kimagasló minőséget és szolgáltatást értékesíteni.

Annak érdekében, hogy termékeinket minél többen megismerjék, cégünk munkatársai folyamatosan tartanak termékismertető előadásokat saját előadótermünkben Csongrádon, illetve igény esetén üzleti partnereink telephelyén. Elindítottuk az „Aeroprodukt szakmai napok” rendezvénysorozatunkat, amelynek keretein belül minden érdeklődő – jelenlegi és jövőbeni felhasználók, tervezők, kivitelezők – választ kaphat kérdéseire, közelebbről megismerheti cégünket, munkatársainkat, termékeinket és fejlesztési elképzeléseinket.

Amennyiben Aeroprodukt berendezések tervezésébe vagy beépítésébe kezd, egy kiváló, megbízható magyar cég gondoskodását tudhatja maga mögött. További információ: www.aeroprodukt.hu.


Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam