belépés / regisztráció
2021. augusztus 3. kedd
Aktuális lapszám

Gyorsan és nagy szerelési munkálatok nélkül helyezze el a szaniterberendezéseket, ahová csak szeretné!

A szaniszivattyú termékek (aprítóval ellátott szivattyúk) lehetővé teszik a mellék szaniter-berendezések felszerelését bárhová a lakásba, még nehezen hozzáférhető helyekre is, ahová máskülönben lehetetlen, vagy nagyon költséges lenne azokat felszerelni. Ehhez a termék a gravitációs lefolyás elvét alkalmazza.

 

Néha nagyon nehéz felhelyezni a szaniter tárgyakat éppen oda, ahová szeretnénk: a fő lefolyócső túl meszsze van, a berendezés az elfolyócső szintje alatt van. A szaniter-eszközök felszerelésének gyorsasága és egyszerűsége lehetővé teszi, hogy a fürdőszoba, vagy a konyha berendezését bárhová elhelyezzük a lakásban.

A szivattyúzási-aprítási készülékek ideális megoldást nyújtanak, hiszen bárhová elhelyezhetők nagy szerelési munkálatok nélkül. Segítségükkel a szaniter tárgyak (WC, mosdó, zuhanyzó, kád stb.) gyorsan felszerelhetők. A szaniszivattyúk üzembe helyezése és karbantartása nagyon egyszerű.

Mégis célszerű szerelőhöz fordulni annak érdekében, hogy a lehető legjobb megoldást sikerüljön kiválasztani a termék felszerelésekor.

A szennyvizet, ami a szaniter berendezésekből (mosdó, zuhanyzó, konyhai kiöntő, mosógép) származik, el lehet vezetni a szivattyúk segítségével. Ezek a készülékek ideálisak egy lakás, vagy egy iroda felújításához, mivel lehetővé teszik a konyha, mosoda, zuhanyzó vagy mosdó felszerelését bárhová, még a főlefolyótól nagy távolságra is, sőt akár az elfolyócső szintje alá. Mivel ezek a berendezések a gravitáció ellenére is kiszivattyúzzák a szennyvizet, nem lesz szükség a falak lebontására, nem zavarják majd a szomszédokat, a csöveket pedig a fal mellett, vagy az álmennyezet felett lehet vezetni.

Abban az esetben, ha mellék WC-t, vagy fürdőszobát szeretnénk kialakítani, egy aprítóberendezéses szivattyút kell üzembe helyezni. Ez a szaniszivattyú gyakorlatilag egy aprítós-motoros berendezés, amely percenként 2 800 fordulattal forog és minden apró részecskét felaprít, amelyeket azután kis átmérőjű csövek (22-32 mm) segítségével el lehet vezetni. A szaniszivattyúk alkalmazásával nincs szükség nagy szerelési munkálatokra, hiszen bár ezek egy fürdőszobából, vagy a teljes lakásból összegyűjtik a szennyvizet, a berendezéseket bármilyen kész felületre fel lehet szerelni, anélkül hogy azt meg kellene bontani.

A szivattyúk jelentős technológiai újdonsága például az, hogy a fokozott hidraulikus hatékonyság annyira lecsökkenti a termék működési zaját, hogy a lakás mellékzörejeitől nem is lehet megkülönböztetni.

További információért, kérjük, látogassa meg honlapunkat: www.sfa.biz vagy lépjen kapcsolatba magyarországi partnerünkkel: Mart Kft.: www.mart.hu.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam