belépés / regisztráció
2021. október 15. péntek
Aktuális lapszám

Gienger Hungária Kft. évzáró ünnepe

A december végi, immár hagyományos eseményen több száz meghívott jelenlétében, a Gienger Hungária Kft. pécsi székhelyén Halmi Csaba ügyvezető igazgató köszöntötte a megjelenteket és tartotta meg évértékelőjét.

 

Halmi Csaba a következők szerint foglalta össze az év eseményeit megnyitó beszédében:

„Köszönet a jelenlévőknek, mert a mai nap legfontosabb üzenete, hogy az árbevételünk a 2013-as átszervezést követően minden évben nőtt, és így lesz ez most is, hiszen már meghaladtuk a tervezettet, ezért úgy gondolom, hogy sikerült hatékonyan zárni ezt az évet is. Célunk elsősorban közép- és hosszútávon, hogy ugyanilyen sikeresen tovább tudjuk építeni az értékesítési rendszerünket és a kereskedelmi hálózatunkat. A hálózatépítés alatt azt értjük, hogy megpróbálunk a nagy konkurens cégek nyomdokába lépni. Már idén nyitottunk egy telephelyet Tatabányán, januárban pedig Szegeden. A közeljövőben Debrecenben, illetve Budapesten, a budai oldalon létesítenénk egy-egy telephelyet azért, hogy megfelelően tudjuk képviselni a cégünket.

Ami rövidtávon a legnagyobb változást hozhatja az életünkben, az egy olyan, a szakmában egyedi online értékesítési felület létrehozása, amely Magyarországon jelen pillanatban még senkinek sincs. Ennek a neve „PC Online Plusz” lesz. Ebbe a rendszerbe csak és kizárólag a regisztrált partnereink tudnak majd belépni, és ezen belül érhetik el a Gienger Hungária által kínált szolgáltatásokat, láthatják a szabad készleteinket, rendelhetnek, árajánlatokat készíthetnek, az árajánlatok mellé nyomtathatnak tanúsítványokat is. Tartozni fog ehhez az értékesítési felülethez egy applikáció is, amelynek segítségével mobiltelefonnal, táblagéppel akár munkaterületről közvetlenül is lehet majd rendelni, ajánlatot készíteni. Ettől a rendszertől nagyon sokat várunk és úgy gondoljuk, hogy a következő fél évben emiatt egészen biztosan sokszor fogunk találkozni a vevőinkkel, mert szeretnénk majd személyesen is bemutatni partnereinknek.

Összességében elmondhatom, hogy nagyon bizakodóan állunk a 2016-os év elé, mivel minden lehetőségünk és muníciónk megvan ahhoz, hogy egy még sikeresebb évet zárjunk majd.”

Az est ezután mind a munkatársak, mind a partnerek részéről közös ünnepléssel folytatódott.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam