belépés / regisztráció
2021. augusztus 3. kedd
Aktuális lapszám

Fűtési rendszerek vízminősége

A második kerekasztal-beszélgetésre június 19-én, a Budaörsi Ipari Parkban, a SPIROTHERM Kft. telephelyén került sor.

 

A vendéglátó házigazda, Gaál Péter ügyvezető igazgató pár percben üdvözölte a megjelenteket, majd az előző megbeszélésen kiadott feladatok eredményeinek összefoglalása történt meg. Az összeállított akcióterv felelősei beszámoltak arról, hogy milyen eredménnyel és sikerrel tudták elvégezni vállalt kötelezettségeiket. A kért és beérkezett „Vízkémiai paraméterek-vizsgálati követelmények” táblázatainak értékelését ismertette Nagy Zoltán, a BWT szakértője, részletesen kifejtve azok jelentőségét, majd javaslatot tett arra, hogy mivel egészítsék ki, hogy felhasználható adatokat kapjanak. A megbeszélésen a BWT szakemberei mellett részt vettek még a vízkezeléssel foglalkozó FERNOX és SPIROTHERM (SENTINEL) cégek képviselői is, hogy a kerekasztal munkáját kiegészítsék és szakmaiabbá, semlegesebbé tegyék.

Érdekes színfoltja volt a megbeszélésnek, amikor a jelenlévők azon cégek hozzáállását elemezték, akik többszöri felszólításra sem küldték vissza a vízminőségi adatokat tartalmazó táblázatokat.

A tárgyalások, véleményformálások, érvelések alapján a jelenlévők egy új akciótervet állítottak össze és kijelölték az egyes feladatsorok felelőseit, valamint az elvégzendők határidejét. Mindannyian egyetértettek abban, hogy az elkövetkező időszakban a szabadságolások miatt a cégek felelős szakemberei nehezebben lesznek elérhetők, ezért a következő találkozó időpontját szeptember közepére tervezték.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam