belépés / regisztráció
2021. április 23. péntek
Aktuális lapszám

Fürdőszoba Red Dot díjjal

A legnagyobb elismeréssel járó nemzetközi formatervezési díj, a Red Dot Award idén a RAVAK márkát illeti. A cég a díjat Kryštof Nosál designer új, 10° koncepciójáért kapta, amelynek alapja az egyes elemek 10°-kal való elforgatása a felhasználó irányába.

 

A 10° koncepció kádat, kétféle mosdókagylót, fürdőszobabútort, kádparavánt és csaptelepet foglal magába. Együttesen egy általános fürdőszoba-felszerelést jelentenek.

Kryštof Nosál designer 2006 óta dolgozik a RAVAK márkának. Az első együttműködés eredménye az az Evolution ikonikus kád volt, melyet a ČR Design center a 2006-os év Kiváló termék díjával jutalmazott. A Prágai Művészeti, Építészeti és Design Akadémia (VŠUP) volt hallgatója többek között 2. helyen végzett a New York-i nemzetközi Electrolux Design Lab versenyen, és RAVAK munkáiért sokszorosan a Czech Grand Design díj jelöltje. Jelenleg a RAVAK márka új termékei nagy részének megalkotója.

A cég 800 munkavállalót foglalkoztat, forgalma 2014-ben mintegy 21 milliárd Ft volt. A RAVAK márka leginkább zuhanyfülkék és akriltermékek saját gyártására orientálódik, úgy, mint kádak, zuhanytálcák és öntött márvány mosdókagylók. A termékskálát a fürdőszobabútorok, a csaptelepek és a fürdőszobai kiegészítők teszik teljessé. A keretes zuhanykabinok és kádparavánok fő elemei a cég saját galvanizáló üzemében készülnek, ezáltal száz százalékos ellenőrzést garantálnak az egész gyártási folyamatra.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam