belépés / regisztráció
2021. május 11. kedd
Aktuális lapszám

Fedezze fel a világot a Bosch-sal!

Hat vállalkozó kedvű fiatalt keres a Bosch, akik a világ minden tájáról érkezve részt vehetnek a Bosch World Experience programban. A cég 16 napos világkörüli utazást szervez a kiválasztott jelentkezők számára, amelynek során olyan helyeket keresnek fel, ahol a Bosch valamelyik nagyszabású projektjével ismerkedhetnek meg.

 

A „Bosch jóval több, mint gondolná” kezdeményezés keretében hat szerencsés jelentkező fedezheti fel három kontinensen, milyen sokrétűek a Bosch technikái. A résztvevők például azt is megtudhatják, hogyan emelkednek, illetve süllyednek összesen 26 métert a hatalmas konténerszállító hajók a Panama- csatorna új zsilipjeiben, amelyeket a Bosch Rexroth hidraulikája működtet. Az úti célok: London, Panama, San Francisco, Sanghaj és Szingapúr.

A résztvevők posztok, képek és videók formájában számolnak be élményeikről közösségi oldalaikon, anyagaikat végül egy speciális weboldal „blogumentuma” foglalja majd össze. A résztvevőknek tehát érdeklődő természetűnek kell lenniük és otthonosan kell mozogniuk a közösségi oldalak világában.

Jelentkezni 2014. április 7. és május 16. között a www.experience-bosch.hu oldalon lehet, illetve aki szeretne részt venni a programban, már a nulladik állomáson, a Hungaroringen is tesztelheti magát május 10-én, erre pedig a www.bosch.hu/boschnap oldalon lehet jelentkezni.

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam