belépés / regisztráció
2021. április 23. péntek
Aktuális lapszám

Épületgépészeti Tervpályázat a „Magyar Épületgépészek Napja 2015” alkalmából

A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata és a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség a „Magyar Épületgépészek Napja 2015” rendezvénysorozatához kapcsolódva – az előző évekhez (2006-tól) hasonlóan – az idén is nyilvános tervpályázatot hirdet épületgépész tervezők részére.

 

Az utóbbi öt évben megvalósult, illetve tervezett, műszaki szempontból kiemelkedő létesítmény épületgépészeti tervét (a tervezett létesítmény nagysága nem releváns), de elsősorban az igényes mérnöki megoldásokat várjuk a pályázóktól. Műemléképületben tervezett rendszerekkel is lehet pályázni, ilyen esetben az építményi kötöttségek miatt választott megoldások az érdekesek.

Pályázati feltételek, benyújtási határidő

A megtervezett épületgépészeti rendszer korszerű megoldásokat tartalmazzon (környezetkímélő, energiatakarékos, megújuló energia stb.), a betervezett berendezések hazai minősítéssel rendelkezzenek. Egy tervező egy tervdokumentációval pályázhat. Pályázni 2010-2015-ben megkezdett vagy megvalósult, magas színvonalon, hiánytalanul tervezett létesítmény épületgépészeti terveivel lehet. Pályázhat minden magyar állampolgár, aki épületgépész tervezői jogosultsággal rendelkezik. Az értékelhetőség feltétele a pályázó pályázatának bemutatása előadás formájában a MÉN 2015 rendezvényén.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. november 10. 24 óra. A pályázatot zárt borítékban, „Épületgépészeti Tagozat” megjelöléssel a Magyar Mérnöki Kamara 1094 Budapest, Angyal u. 1-3., II. em. alatti irodájába kell eljuttatni postán vagy személyesen.

A további információk (pályázatra benyújtandó anyag; a Bíráló Bizottság összetétele; a tervpályázatok bemutatása, prezentálása; az eredményhirdetés és a pályaművek díjazása) www.talalkozzunk.hu oldalon megtalálhatók.

 

Nagy Gyula s.k.
Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozat elnöke

Dr. Láng Péter s.k.
BME ÉPGET Tanszék tanszékvezető

Zoltán Attila s.k.
Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség elnöke

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam