belépés / regisztráció
2022. január 20. csütörtök
Aktuális lapszám

Épületgépész Tervezői Konferencia 2017

(alcím: Komfort paraméterek tervezhetősége – „A komfortért is mi felelünk!”)

A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata 2017-ben második alkalommal rendezi meg az Épületgépészeti Tervezői Konferenciát, amellyel a tervezői szakterületen tevékenykedők szakmai továbbképzését szándékozik segíteni. A szakmai továbbképzést a Budapest és Pest Megyei Mérnöki Kamara koordinálja, mint a rendezvény társszervezője.

 

Tervezői előadások keretében jelentős beruházások épületgépészeti terveit fogják bemutatni, kiemelve a komfort jelentőségét. Az előadásokat a tervekben szereplő berendezéseket, installációs elemeket gyártó és forgalmazó vállalkozások szakmai bemutatkozása egészíti ki. A konferencián az aktuális kamarai információk mellett bemutatják az MMK Feladatalapú Pályázata keretében kidolgozott pályamunkákat.

A rendezvény lehetőséget biztosít a szakma szereplőinek, tervezőknek, gyártóknak, forgalmazóknak, kivitelező és üzemeltető vállalkozásoknak kötetlen szakmai konzultációra is.

A konferencia a tavalyi évhez képest nagyobb befogadó képességű teremben kap helyet, a kiállítók részére nagyobb elhelyezési terület áll rendelkezésre.

Időpont: 2017. szeptember 29.

Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.)

A konferencia előzetes programja:

9:00-9:30 Megnyitó
9:30-12:30 Üzenőfal: Jogszabályok, rendeletek változása, szakmagyakorlás aktuális kérdései FAP pályázati munkák bemutatása „Komfort paraméterek tervezhetősége az energiahatékonyságra is tekintettel” témakörben, tervezői előadások
12:30-14:00 Ebédszünet
14:00-17:00 „Komfort paraméterek tervezhetősége az energiahatékonyságra is tekintettel” témakörben, tervezői előadások Szakmai tájékoztató
17:00-19:00 Fogadás a konferencia résztvevői részére

A rendezvény az MMK éves kötelező szakmai továbbképzési programjának része.

A kiállítóként vagy hirdetőként való részvételi szándékot a Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozatánál, az egt@mmk.hu, valamint a keresztes.anita@mmk.hu e-mail címeken, kell jelezni. A szakmai továbbképzésre jelentkezés, vagy a részvételi regisztráció a BPMK által később meghirdetett elérési felületen lehetséges.


A szerzõ egyéb cikkei:

  Épületgépész Tervezői Konferencia 2016
  Mentori konzultáció
  A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozatának elnökségi ülése Debrecenben

Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam